Reklama

Reklama

Králové akvárií

(seriál)
  • USA Fish Tank Kings
Reality-TV
USA, 2012, 60 min

Produkcia:

Lindsey Snell

Obsahy(1)

Firma Living Color je celosvětovým leaderem v oblasti výroby akvárií na míru schopných uspokojit i ty nejnáročnější klienty, ať už jde o důmyslné projekty nádrží v obytných objektech nebo komerční akvária významných korporací po celém světě. Jsou jednou z mála firem, která vytváří nádrže, jež naplno ohromí všechny milovníky dechberoucích mořských scenérií. Obvykle nejprve proberou požadavky svých klientů a poté provedou rozbor výrobního procesu. Ačkoliv konečný výsledek možná vypadá nenáročně, je cesta k finálnímu veledílu dlážděná potem, sebepřekonáním a zdoláním mnoha výzev. Celý tým musí držet při sobě, aby zvládl datum odevzdání hotového díla se vším všudy a přesně dle přání zákazníka, který má vždy pravdu i poslední slovo. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Cheirodon odpad!

všetky recenzie používateľa

Zaoberám sa akvaristikou vyše 30 rokov, aj keď uznávam, že len sladkovodnou. Za seba môžem zodpovedne povedať, že tento seriál nemá s akvaristikou absolútne nič spoločné. Zvlášť bizarná hlúposť je hneď prvý diel "Extrémni renovace" Prečo? 1. Nuž preto, že robiť akvárium bez ohľadu na tie živé tvory, a len preto aby farebne pasovali ku gauču nejakého amerického zbohatlíka, odolali náhodným bejzbolovým strelám alebo zapadli do absolútne originálnej reštaurácie s umelými gorilami a banánmi je podľa mňa zvrhlosť. 2. Väčšina dekorácií sú umelé a dosť nevkusné - neprírodné gýče - naozaj už tam chýba lem umelohmotný potápač vypúšťajúci bulinky zo zadku. 3. Rybky a ostatné tvory sú väčšinou odlovené priamo v prírode. Je to jednoduché: ulovím predám, uhynú, ulovím ďalšie, predám .... Naozaj Klaun (áno ten Nemo) potrebuje živú sasanku a nie nejaký umelohmotný "kaktus". 4. Aj napriek mojej chabej znalosti morskej akvaristiky si myslím, že dať spolu niektoré dosť antagonistické druhy do 1000 litrovej nádrže je trestuhodné. Niekto by to mal tým "podnikateľom" zakázať, "Tigra tiež nedáte do obývačky so zajacom a netvárite sa pri tom ako odborník, teda pokiaľ nie ste úplný debil" Mohol by som pokračovať ďalej a ďalej. V každom prípade ale oceňujem technickú zručnosť a nasadenie aktérov (U nás si na to ešte asi počkáme) Záver: !!! TOTO JE ABSOLÚTNE SKRESLENÝ POHĽAD NA AKVARISTIKU !!! Títo ľudia sú len obchodníci, nie akvaristi. Preboha, len to neberte vážne. Kto chce vidieť ako vyzerá akvárium, skutočný talent, schopnosť a vedomosť odporúčam zadať do prehliadača slovo "aquascaping". ()

sator 

všetky recenzie používateľa

Cheirodon má pravdu degradace a neúcta k živému, jediný zájem je šokovat diváky programu, kanál NAT Geo mi přijde že parazituje na přírodě... ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama