Reklama

Reklama

Smrtiaca liečba

  • Česko Cizinec v nás (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po traumatickom zážitku sa slávna herečka Emily Moore (Estella Warren) a jej manžel, psychiater Robert (William Baldwin), uchyľujú za oddychom na úchvatný odľahlý ostrov v Stredomorí. Hneď prvú noc sa ale pri dverách ich dovolenkového domu objavuje zúfalá mladé dievča (Sarah Butler) s krvavými rukami a príbehom o tom, ako jej priateľ pri horskej túre tragicky zahynul. Robert jej ponúka strechu nad hlavou a pomoc, ale v Emily jej vyzývavé správanie vyvoláva obavu, či nemôže byť hrozbou pre ich manželstva ... alebo dokonca životy. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (35)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Na jedno pozretie ujde. Ženská má depresie zo svojej minulosti a vidí duchov, manžel sa jej snaží pomôcť, potom sa do toho pripletie jedna pipinka, manžel sa snaží rovnako pomôcť aj jej, a je jasné, že to nemusí dopadnúť dobre. Na to priemerné hodnotenie to u mňa vyťahuje predošetkým kvalitná kamera, solídni herci a veľmi pekná hudba. Taktiež sa mi páčil ten duchársky psycho-motív, a aj keď z toho veľa nevyťažili, potešila občasná ľakačka, ktorá sa tam omylom vyskytla. So samotným príbehom to bolo o dosť horšie, lebo je fádny a často trebalo dlhú dobu vyčkať, kým sa to pohne dopredu. Záver nijako neprekvapil ani nezaujal, navyše mi to prišlo poriadne nedotiahnuté (čakal som nejaký dramatickejší twist). Ale nie som nahnevaný, že som to videl. ()

LEFTFLANK odpad!

všetky recenzie používateľa

kedže som prešvihol prvých 5 minút alebo koľko tam bolo nutných pre pochopenie budúcich udalostí, ktoré by mi napomohli, ale začal som až keď boli všetci v civilizácii tak ten nasledujúco prebiehajúci dej bola neskutočná kopa sračiek nefungujúcich ani z jedného konca. Raz za bambilión rokov pozerám tv program a dostanem toto. Tv si u mňa reputáciu teda nevylepšila. Skončil som pri scéne znásilnenia v truhle wtf ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Někteří lidé vypadají na digitální kameře divně. Trochu jako retardi. Tady jsem měl ten pocit od začátku do konce. William Baldwin se až neskutečně podobá Alecovi, jen ještě není tak silný. Hlas má ale také skoro stejný. Asi trochu opožděná dvojčata. Tohle je ten typ filmu, kde se půl hodiny nic neděje, pak najedou velké drama, násilí, šoky, a pak zase půl hodiny nic. Vzhledem k délce filmu je celkem pochopitelné, že se toho opravdu mnoho nestane, i když máte mít pocit, že opak je pravdou. To, že jsou zde nějaké rádoby hororové scény, je sice hezké, ale chtělo by to méně klišé. ()

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Začíná to super a vy si myslíte, že těch 35% je naprostá kravina a že budete objeviteli kvalitního podceňovaného thrilleru. Jenže po 20 minutách je ta představa fuč. Jde to dolů a jakékoli tajemno se vytratí. Proč stojí ten film za 2*? Sarah Butler a především Estella Warren. Moc dobře se na ně kouká a dodávají tomu snímku šmrnc. K tomu skutečně nechutný William Baldwin zase šmrnc ubírá. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Trailer je lepší než samotný film, škoda na Stranger Within jsem se poměrně těšil, ale vše co bylo v traileru bylo i ve filmu velmi odbytě zpracováno, ale naštěstí jsem se nenudil, Sarah Butler zde bud lítala v kalhotkách či nahá, zřejmě jí už nahota nedělá problémy ( I Spit on your grave ). Dávám slabé trojhvězdí. 50% ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama