Reklama

Reklama

Bučkovci

(relácia)
  • Slovensko Bučkovci - SLNKO, SENO, DEDINA (viac)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

V prvej časti show Bučkovci sa stretneme s dvoma hviezdami Farmár hľadá ženu – bratmi Tomášom a Janom. Hlavnú úlohu však hrá hlava rodiny, šedá farmárska eminencia mama Anka a predstavia sa aj ostatní členovia – napríklad svojrázna babka, ktorá dá všetkých okamžite do laty, alebo otec Jano, ktorý farmárčenie neznáša, o to viac však miluje jedlo. Hneď na začiatku uvidíme ostrú hádku mamy a otca, a to nielen kvôli nedodržanej diéte, ale aj nevykonanej robote. Konfliktu sa nevyhne ani mamin miláčik, parádnik Tomáš, ktorý odmieta pracovitému bratovi Janovi pomôcť zo zabitým prasaťom, a v pozadí nezostáva babka – ktorá narobí krik vždy, keď sa jej niečo nezdá. Mama Anka skončí v nemocnici a vzápätí navštívi svokru, kde vypukne ďalšia, ešte vášnivejšia hádka. Do toho Jano plánuje svadbu so svojou bývalou aj terajšou partnerkou Luciou. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (69)

Yelush 

všetky recenzie používateľa

Určite lepšie, ako všetky slovenské "super" seriály. Po prvé to nejde v hlavnom vysielacom čase, po druhé to nie je až také silené hranie, aj keď niektoré situácie budú namodelované a po tretie asi takto by naozaj mohla takáto rodinka fungovať a je to určite dôveryhodnejšia sonda do príbytku priemerného dedinského Slováka ako vykresľovanie života v sprostostiach tipu Panelák, Búrlivé víno, Druhý dych atď... Navyše sa tu dá aj dobre zasmiať, čo napríklad v takých Sekerovcoch, Zitách na krku či Svišťoch to pôjde asi veľmi ťažko... ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Bučkovci je program, pri ktorom nemôže človek na nič myslieť. Ak sa mu to podarí, tak je to dobré :). Dá sa nad tým zasmiať - veď kečup na sushi, alebo koleso šťastia - no coment. Ale kde máme brať istotu, že to nie je hrané, a že nadávky nemajú v zmluve? No každopádne, mne to je jedno - občas si to pozriem a zasmejem sa. Váhal som medzi *** a ** a dal som silné ** - keďže umelecká hodnota je na bode mrazu :). ()

Reklama

rakovnik 

všetky recenzie používateľa

Za peníze ze sebe spousta lidí udělá ještě větší idioty, než jsou ve skutečnosti. Ale tak dlouho, na díly? To už chce navíc pomyšlení, že jste celebritami. No, svým způsobem ano. Jednu hvězdu pro mě za to, že jsem občasné sledování tohoto paskvilu vydržel. Další důkaz toho, že program televize je v některých večerech tragický. ()

vander19 odpad!

všetky recenzie používateľa

Porada na veliteľstve TV JOJ: Dobrý deň páni, čo keby sme znova vyrobili idiotizmus niekde na vidieku??? Veď ušetríme za kulisy, scenár, platby hercov. Dosadíme sedlácku rodinu, povieme im nech sa správajú ako imbecily a natočíme to. Blbá slovač to bude sledovať a nám sa nasypú peniaze z reklamy. Pritom budeme mať obrovské zisky, veď im zaplatíme pár centov a budú spokojný. Načo by sme napr. natočili vlastný film alebo dokument o prírode. Radšej kokotov v TV ukážeme. Som to vydržal sledovať až celých 17 minút... ()

TheBrain odpad!

všetky recenzie používateľa

Iba totálny chudák napadnutý ťažkou demenciou môže akýmkoľvek spôsobom prispieť do tejto relácie. Dokonca aj osoba, ktorá sa podieľa na komentáre (nie som si istý či je to Hudák ) by sa mala hanbiť. Jedno sú peniaze ale druhé je hrdosť. Myslím, že by mala existovať komisia čo by za takéto relácie zatváral do väzenia ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama