Reklama

Reklama

Tapped Out

  • Kanada Tapped
Trailer 1

Obsahy(1)

Film s tematikou MMA (zmiešané bojové umenia) pojednáva a problémovom teenagerovi Michaelovi Shawovi (Cody Hackman), ktorý sa kvôli jednému zo svojich deliktov dostáva k verejno-prospešným prácam v miestnej škole karate. Skrz ňu sa vracia k tréningu a dostáva do sveta zápasov MMA. To mu umožní postaviť sa zoči-voči protivníkovi, ktorý zabil jeho rodičov.
V Tapped sa predstavia skutoční MMA zápasníci, ako Lyoto Machida, Anderson Silva a Krzysztof Soszynski, ktorého sme mali možnosť vidieť v komédii Profesor v ringu (2012). Vo filme si strihnú úlohy aj známi hollywoodski veteráni Michael Biehn a Martin Kove. (ywo666)

(viac)

Diskusia

3ds

3ds (hodnotenie, recenzie)

Tak toto je film jedine pre Twilight fanusikov. Zhrnutie: 25kg chlapcek sa za par mesiacov vymaka (nie telesne) na MMA sampiona a zmlati 4x vacsieho zabijaka s dlhorocnymi skusenostami.

...

Ak by toho chlapca nechali rast ako Conana niekolko rokov a nahradili ho niekym riadnym (Scott Adkins napr.), to by bolo nieco uplne ine.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Tak som si to pozrel sám. Je to celkom pozerateľné. Respektíve, podobné ako trailer ale menej našlapané. Proste nejaký stereotypný príbeh. Tréning. Rozkmotrenie, zmierenie, Fighty. Klišoidný koniec (ale nič iné som nečakal, takže ok).

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

The Viper

Ale vzhľad s tými tetovaniami má priam dokonalý na záporné role vo filmoch. Inak asi som tam mal hodiť MMA miesto UFC. Nech je to všeobecné, lebo tie ligy sa často menia.

The Viper

The Viper (hodnotenie, recenzie)

abych poupravil zajímavost, Krystof je bývalým UFC zápasníkem a účastníke TUF. Jinak na to, že zase hraje tu zlou roli, ve skutečnosti je to nesmírně pokorný, inteligentní a klidný chlapík. Přeju mu a doufám že se mi naskytne příležitost zavítat na jeho seminář do Polska :)

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

skodisn

Tak Silva a Machida budú hrať iba menšie úlohy trénerov, pokiaľ viem. Takže od nich nejaké veľké súboje nečakám. Hlavne slovo tu budú mať karatisti a chudák Krzysztof Soszynski si asi zas nechá naložiť od nejakého sráča.

skodisn

skodisn (hodnotenie, recenzie)

Bezduché to možná bude, ale místo herců klasičtí zápasníci MMA a ještě ta největší elita jako Anderson Silva. Už jen kvůli tomu se na to vyplatí podívat pokud máte rádi bojové sporty.

na príspevok reagoval ywo666

Reklama

Reklama