Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deň pred najdôležitejšou skúškou navštívia študenta medicíny Jeffa Changa (Justin Chon) dvaja najlepší priatelia Miller (Miles Teller) a Casey (Skylar Astin), aby s ním oslávili jeho dvadsiate prvé narodeniny. Napriek tomu, že Jeff nemá na párty náladu, súhlasí, že na jeden drink zájde. Zábava sa, samozrejme, zvrhne a večer sa vymkne spod kontroly. Začína sa párty v meste plná alkoholu, sexi vysokoškoláčok, bláznivých nápadov a šokujúcich výtržností, okorenená jedným nasrdeným býkom a tancom na kapote policajného auta. Stihne Jeff spolu s priateľmi vytriezvieť včas, aby stihol dôležitú skúšku na univerzite? Za pokus to rozhodne stojí! (TV JOJ)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (229)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Komédie má rád asi každý, no tie americké pubertiacke sú ako z iného sveta. Ťažko tam hľadáte niečo originálne, je tam plno klišé, poplašené deti, ktoré zo seba robia drsných používaním nadávok a robením obscénností, takmer vždy tam je nejaká párty, odkazy na súčasnosť v hudbe, kultúre, rasistické reči, či nevhodne používané výrazy ako tu etnickí Srbi, vzdorovanie rodičom, že oni chcú žiť, cestovať, no nakoniec na školu aj tak idú, proste aj toto bol ďalší film o stroskotancoch, no vzhľadom na to, že niektoré momenty z toho mi boli blízke, tak som sa aj zabavil a chápal niektoré momenty. Avšak tie incidenty s vyhodením ožrana z okna, útokom bizóna na ľudí, bláznivosť s autom medzi rôznymi cestami, či náhody so stretávaním sa na mňa pôsobili lacno, trápne, až nechápem, prečo za to vyhodili až približne 13 000 000 $. Je to slabší príbuzný filmu Project X a to ten začiatok v baroch bol parádny, ale aj záver s festivalom a pohovorom, škoda že to pri tom ostalo, lebo dialógy postupne upadali, scénky tiež, až som sa dočkal nechutných homosexuálnych hier. No a pritom až tak nevyvádzali ako napríklad v niektorých dieloch sérií Prci, prci prcičky a Vo štvorici po opici. Kľudne to mohla byť skvelá romantická komédia, kľudne vysokoškolská zábavka plná bláznivostí, ktoré by vás mohli inšpirovať, no to by tam muselo byť niečo pamätné, rozumné, nezávislé od stereotypov, ktoré dokážu zabaviť tak akurát amatérskych neskúsených divákov. Ale občas niečo ušlo, dalo sa zasmiať, tak už nebudem veľmi kritický. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Teda řeknu vám, že se občas někdy taky napiju a někdy to dokonce i přeženu, ale tady před kluky klobouk dolů. Během noci vyžerou neskutečné množství alkoholu a jsou úplně v pohodě. Docela rád bych se kouknul na zoubek co to vlastně měli a kolik voltů to mělo. Když jim svěřený Číňan je absolutně na plech, že chčije po lidech. Film je přehnanej a určitě není vtipnej. Akorát divák čeká na to jak to celé dobře dopadne. Jeden si najde holku, druhý dělá bordel a třetí začne znovu studovat. PS: Druhý film za sebou, kde Asiat mluví stejně a vlastně se i chová stejně. Je to jen náhoda, nebo Chau a Jeff Chang jsou vlastně zcela stejné postavy? ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Každý ve svém životě patrně táhnul domů nějakého toho svého Jeffa Changa. Obvykle však znal adresní místo, na které má dopravit ožralý ozembouch. Miller a Casey se však předem nezeptali a tak museli propláchnout svá játra víc, než původně předpokládali. K jejich cti musím uznat, že to zvládli o něco lépe, než jsem čekal. Chvílemi sice byla jejich jízda poněkud trapná, ale občas se odněkud vynořil náznak vtipu a hispánské holky ze Sigma Zeta Theta mi vyloženě udělaly radost. Vždyť kdopak by nepřál mladým alkoholikům ponožku na penisu? ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Už som asi pristarý na takýto typ teenage filmov, ktorých kostru tvoria nekonečné párty plné neutíchajúceho ožierania, oplzlostí a neustálych vulgarizmov... Za prvé - takýchto filmov už je neuveriteľne veľa a pomaly sa z nich stáva klišé, za druhé - vulgárny humor nikdy nieje, nebol a ani nebude zárukou kvalitnej zábavy, a za tretie - niektoré tie scény nedávali absolútne žiadny zmysel. Tak prečo potom 2*? Určite najmä za niekoľko vydarených scén a hlášiek, no a tiež za výkon Milesa Tellera. Inak, od scenáristickej dvojice Lucas & Moore, ktorí vytvorili také skvelé filmy ako The Hangover a Ghosts of Girlfriends Past, by som čakal určite niečo vydarenejšie ako takýto film. Sklamanie... ()

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Další z řady klasických "vejška - pojďme se zmastit" kousků. Spíše průměrný až mdlý, než cokoli více či překvapivého. Obsazení mi přijde druhořadé, takové to hození semínek herců do prostoru a uvidíme, jestli nám z toho vyklíčí nějaká nová filmová celebrita. Pár vtipných momentů by se našlo, ale co si tak vzpomenu, tak jsem se snad po celou dobu vážně moc nezasmál. Je to plané a plytké, a jak sejde spolu se závěrečnými titulky z očí, tak rychle sejde z mysli. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (8)

  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama