Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snívalo sa Vám včera o popolníkoch? Chcete vedieť do akého nálevu naložiť neverného manžela? Máte od hladu vidiny a neviete ich vysvetliť? Náš tím skúsených odborníkov vám poradí v každej životnej situácii. Haló je telefonická show plná zábavy v podaní známych aj nových tvárí slovenského humoru. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (61)

Jadro 

všetky recenzie používateľa

Absolútne nechápem tie negatívne komenty. Komu sa to nepáči tak nech to nekuká! Nevravím, sú tam aj trápnejšie veci (hlavne prvé časti, keď sa ešte dolaďovali), no keby sa to človek vedel aj zamyslieť nad tým, čo pozerá, tak by došiel na to, aké je to naopak geniálne (Janko Rehotský, Dusná srieň atď...) veď to sú také namakané veci, že to miestami musím pauzovať aby sme pre totálny smiech neprišli o nejakú hlášku. Paroduje sa tu celá spoločnosť, spoločenské akcie, dokonca aj materská televízia... Neviem, možno sme banda vymletých intelektuálov, no na trhu nás vie pobaviť viacej asi len Kenny Powers alebo South park :-) ()

Calwen77 

všetky recenzie používateľa

Hodnocení tohoto pořadu mě dost překvapuje - po silvestrovské půlnoci jsme přepli tv program a u Haló jsme vydrželi skoro hodinu a půl :-) Velmi zvláštní humor, když to srovnám s českými "perlami" typu Tele tele, musím hodnotit hodně vysoko. A dovolím si tvrdit, že jinak jsme na humor dosti nároční a rozhodně se nesmějeme všemu....nám se to prostě líbilo, je to takové osvěžující :-) Věštění z pexesa, Štěněk Hrstka a "Les je sviňa" vedou. ()

Reklama

Haloo5 

všetky recenzie používateľa

Aj SOS bola vo svojich začiatkoch odpad, Partička tiež spočiatku nehviezdila... a ako sú teraz hodnotené. Haló sa ešte musí vyprofilovať, odstrániť zbytočnosti a hlavne neoblbovať a nevnucovať názory (alebo ich aspoň zmierniť). Niekto prišiel so zaujímavým nápadom - sparodovať niečo, čo sa dokáže parodovať aj samo. Zaujalo. Pomajbo, veštec veštiaci z pexesa, tá blondína, babka liečiteľka a chlapík s lesmi (nevstupuj do lesa ty debil!!! :D) by mali dostať viac priestoru. A hodnotenie možno porastie. ()

Joshua2121 

všetky recenzie používateľa

Hodnotením najsilnejší článok relácie a to je Michal Kubovčík, (inak by táto relácia bola zrejme odsúdená za odpad aj u mňa). No ten chalanisko má obrovskú slovnú zásobu, geniálnu fantáziu, vidno, že je sčítaný a inklinuje presne k môjmu štýlu humoru, takže mňa dokáže rozosmiať kedykoľvek. Či už ako Hesso, Karbo, Jozef Muai Thaiovský alebo sudca v dusnej srieni. :-) ()

unclejack odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý odvar SOS. Herci v Haló sa snažia robiť inteligentný humor a spoločenskú paródiu, ale ich snaha je skôr zúfalá ako vtipná. Prvá chyba - scenár je nuda. Druhá - relácia nebaví ani samotných hercov, ktorí sa tak úporne snažia zabaviť diváka až sa im to vymyká spod kontroly. Tretia chyba - našablónované postavy, ktoré herci vydávajú za paródiu skutočných účinkujúcich na tv a mýľne ich považujú za vtipných. Haló sa príliš snaží vyzerať ako brat SOS a k tomu pridáva aktuálnu televíznu paródiu. Otázkou zostáva, či je ponúkaná paródia dostatočne vtipná - bez čierneho humoru sa jednoducho parodovať nedá a tvorcovia Haló sa mu snažia zjavne vyhnúť. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Rozmýšľalo sa nad názvami Veštiareň, Orákulum alebo Bludy. (PATWIST)
  • Pôvodný zámer bol urobiť reláciu, ktorá by parodovala výlučne veštenie. (PATWIST)

Reklama

Reklama