Reklama

Reklama

Recenzie (8)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Typický Olaf, ako ho máme všetci radi. Archeologička nájde tajomný artefakt, avšak krátko nato ju zastrelia, ocitne sa v stredoveku, a jej úlohou je zatvoriť brány pekla. Tak nejako, ale to len pre zaujímavosť, pretože o dej pri tomto režisérovi tradične nebeží. Objavia sa tu gangstri a policajti, takže sa môže začať streľba a odpaľovanie hláv, objavia sa rytieri, takže sa môže začať stínanie hláv, objavia ja jaskynní mutanti, takže masaker môže pokračovať, čo by to však bol za horor bez nejakej poriadnej apokalypsy, takže prídu aj zombíci, sekajme, režme, strieľajme, nech krv, mozgy a vnútornosti poletujú všade naokolo, dokonca sa nám objavia aj lietajúci démoni, s ktorými to Olaf kúsok prepískol, ale nevadí. Amatérske jak hovado, ale gore na jednotku s hviezdičkou, len pre skalných fanúšikov tohto režiséra, ktorý sa očividne nikdy nezmení. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Německý undergroundový řezník Olaf Ittenbach! Co se týká Gore, tak je Olaf na místě. Masky, gore a praktické efekty jsou na úrovni a rozhodně potěší rytíři s fajn armory, ale ten zbytek? Ufff .. jako mně nevadí, že ten příběh je na hovno, spíš mi vadí, že tu vůbec nějaký je. Když už režisér jako Olaf natáčí horor a ví, že jediným jeho plusem je gore, tak proč ztrácet čas něčím, co nikoho tady nezajímá. Místy má film fakt pomalé tempo a ve výsledku toho gore na poměr nezáživných keců amatérských herců je málo. Rozhodně to jde udělat zábavnější a záživnější ( Flowers, Hotel Inferno). 4/10. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Olaf to tento x mierne, až dosť prepískol . Nigga meditačné kecy , k tomu pridal digi preháňadlá, pokúsil sa celé to zabaliť do " osudovej hah réžie " to dnes funguje, asi ako revízor v brike plnej rómov.. Svoj krvilačný absťák síce nepoprel , ale ten počiatok Jeho tvorby je o level vyššie. Proste sa točí dokola / bez nápadu / akejkoľvek inovácie / nuku....Podobné snímky sú totiž ľahko stráviteľné, a po čase tá bezduchosť omrzí. Ak gore , tak toho je kopec , len treba povysávať net. ( čo majú v poslednej dobe s nasúvaním kdejakých obrnencov do podobných snímkov, to teda netuším ) ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

" Gore pohádka pro dospělé ". Hororová fantasy plná krve.Olaf Ittenbach opět nezklamal a servíruje krvavej masakr tak jak je u něho zvykem. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Další Ittenbach, tedy můj 4 film. A můžu říct že je to druhý nejlepší. Nejdříve bych chtěl napsat to horší z filmu a to jsou scény v součastnosti, je to jako kdyby film upadl do totální břečky která je točená pro nějaký tv kanál. Další nevýhodou jsou herci kteří do jednoho stojí za hovno. A hlavním problémem jsem měl s koncem, je sice solidně brutální ale jsou tu naprosto zbytečně nacpaný efekty bez kterých by se film obešel. No a teď plusy, je to klasický Ottenbach to znamená že se přes všechno to gore snaží vecpat solidní příběh který má hlavu a patu. Je tu vidět že film nebyl vyloženě levný a tvůrce se snažil z toho vytřískat co nejvíce. Gore je naprosto luxusní a není tu 2 minuty bez nějaké té kapky krve. Legend of hell je zábavný horor který sice přes několik klišé a hodně chyb dokáže udržet už jen kvůli gore nebo příběhu který není špatný. Není to sice další Premutos ale i tak solidní film. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Zvlastny film od Olafa Ittenbacha,toto je tretia zalezitost,co od neho vidim,obcas mi to pripadalo ako komedia,aj ked sa tu nesetri krvou a brutalitou,masky boli fajn,k hercom sa nevyjadrujem radsej,je to taky gore chaos...:-) ()

Reklama

Reklama