Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Isabellinou životnou chybou sa stal nevydarený románik s nadriadeným, ktorý ju po jeho ukončení stál aj lukratívne miesto vedúcej personálneho oddelenia spoločnosti Costa Cruises, špecializujúcej sa na plavby luxusnými výletnými loďami. Ešte pred odchodom sa rozhodne sa pre rafinovaný spôsob pomsty a na miesto hlavného animátora a zabávača vlajkovej lode spoločnosti angažuje toho najmenej vhodného kandidáta  - smoliara Rémyho, ktorý už na súši pokazil, čo sa dalo, a paluba lode je jeho posledným útočiskom... (STV)

(viac)

Recenzie (4)

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Uf, sklamanie. Nečakala som zázrak, ale mám rada francúzske komédie a mám rada Valérie Lemercier. Preto som Vitajte na palube chcela vidieť. Záver to trochu vylepšil, ale tá hodina predtým bola nezáživná a riedka komédia s titulným hrdinom (Dubosc), ktorý sa správa ako úplný dement. V porovnaní s týmto filmom sa mi zdal o dosť lepší Palais Royale, pritom ten má nezaslúžených 27% :-/ ()

markotter 

všetky recenzie používateľa

Taková milá oddychovka s několika vtipnými hláškami a scénkami, kterých nebylo zase až tak moc, aby mi film zůstal ležet v hlavě víc jak den. Trochu mi to připomínalo nedávno shlédnutý Low Cost (myslel jsem si, že je to stejný režisér kvůli podobnému typu humoru), ale ten byl vtipnější a přímočařejší. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku sa to javilo ako schopná francúzska komédia v hlavnej úlohe s excentrickým zabávačom Rémym. Avšak nadšenie netrvalo dlho a už niekde pred polovicou sa film zmenil na obyčajnú klišé romantiku s predvídateľným vývojom v štýl seriálu Loď lásky. Čo bola celkom škoda, lebo na prvý pohľad to naozaj vyzeralo celkom sľubne. Samozrejme, že aj neskôr sa tam vyskytlo zopár zábavných scénok, no v konečnom dôsledku to nebolo nič oslnivé. Film ako celok pôsobil viacmenej podpriemerne. To najlepšie čo na ňom bolo, bohužiaľ po chvíli upadlo. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama