Reklama

Reklama

Revolúcia

(seriál)
Trailer 1
USA, (2012–2014), 29 h 33 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvorcovia:

Eric Kripke

Hrajú:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, JD Pardo, Stephen Collins, Daniella Alonso, Maureen Sebastian (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(42)

Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete... Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy… (TV Dajto)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (203)

dj-chrosto 

všetky recenzie používateľa

Po dvoch dieloch sklamanie... kombinacia neskutocnej nudy z Walking Dead druhej serie (kde sa prakticky nic nedialo) a "rodinnych hodnot" z Terra Novy... nuda nuda nuda, velmi malo svetlych momentov a hlavne pozeratelnych... dam tomu sancu este jednu cast, ak neoslovi, serial u mna skoncil... EDIT: ani po tretej casti (podla ocakavani) neprislo nic, cim by si ma tento ocakavany serial ziskal, takze po troch castiach s Revolution koncim nadobro a zostavam na 1* za zaujimavy namet. ()

KevSpa 

všetky recenzie používateľa

Postapokalyptický western říznutý vším, co má J.J. Abrams rád. Takže o hledaní původu výpadku a další tajemství určitě nebude nouze. Z pilotu bohužel stříká klišé na všechny strany, ale je to hezky natočené, takže nezbývá než doufat, že se to v dalších dílech pořádně rozjede nějakým méně předvídatelným směrem. Pilot - 60 % Dlouho jsem další sledování odkládala, ale nakonec jsem dala obě série na jeden zátah. I přes hodně proměnlivou kvalitu jednotlivých dílů mě to chytlo. A vůbec nevadilo, že si člověk v průběhu často klepe na čelo kvůli řadě nelogičností. Pokud to berete jako příjemnou oddechovku, zklamáni nebudete. 1. série - 80% Druhá řada se sice ubírá trochu jiným směrem, ale dokáže naštěstí udržet aspoň zpočátku diváka v neustálém napětí. Bohužel s postupem času už je to pořád na jedno brdo a začíná to být předvídatelné až moc. Ale Billy Burke v hlavní roli mi stačil na to, abych i tak hltala každý díl. 2. série - 70% ()

Reklama

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Postapo v háve westernu s military a nerdy prvkami, z ktorého mi v hlave najviac utkvela pekná kamera. Obsadenie je absolútne mimo, príbeh zúfalo nenápaditý a nezaujímavý. Príklon k rodinnému formátu škodí, kde sa dá. Dám mu ešte šancu, ale keď je pilot tak slabý, lepšie už to zväčša nebude. Pilot: 40% Po utrpení v podobe dvoch ďalších častí sa v štvrtej epizóde začali, na moje veľké potešenie, mihať čoraz silnejšie náznaky rozvíjania westernových motívov a potenciálneho prehĺbenia princípov fikčného univerza. Žiaľ, táto nádej sa udržala pri živote len po niekoľko ďalších dielov a bola postupne zadupaná do zeme narastajúcou melodramatizáciou a prikláňaniu sa k štandardnej telenovele, maskovanej za iný žáner. Tvorcovia sa inšpirujú v modele Lost - početné flashbacky v každej časti, postupné vynáranie ďalších otázok a (násilných a umelých) súvislostí - jadro je však tak banálne, že sa v tom našťastie nezamotávajú ani v prípade, že behom 15 minút jedna z hlavných postáv tri razy zmení stranu. Milostné zápletky a vzťahy medzi postavami ku koncu série pripomínajú tie horšie časti Esmeraldy. Prvá séria: 30% ()

Lencha 

všetky recenzie používateľa

Po druhé sérii ubírám jednu hvězdu. A jsem i celkem ráda, že je seriál ukončen a nebude se točit třetí série. První byla super. I když se točila téměř celá hlavně kolem hledání bratra, kterého pak stejně zabili, bavila mě. Jen ta myšlenka, že je svět během vteřiny bez veškeré elektřiny... Zajímavý nápad. Druhé série - příliš nanotechnologie a patriotů. Nuda. Chvílemi jsem se musela nutit do koukání dalšího dílu. Podtrženo sečteno, první série 4 hvězdy, druhá slabší 2, výsledně tedy 3 hvězdy. :-) ()

Prometheus69

všetky recenzie používateľa

Pilot až na bitky o ničem.... čekal jsem aspoň něco. Ztráta času sledovat to dál.... nic co by mě navnadilo. Nechce se mi to ani hodnotit. Prostě zklamaní, vzhledem k tomu hunbuku buh ví jaká pecka to zase bude se okolo toho strhla.... dost děsnej pruuudus. Někdo se tu možná až příliš inspiroval Last Ass... který mě taktéž moc nechytil. Nemám rád survive záležitosti... nemám rád že to pořád někdo musí cpát do her a filmů.... prostě nemám: ()

Galéria (244)

Zaujímavosti (7)

  • Roli Rachel Matheson měla původně hrát Andrea Roth, ale byla později nahrazena Elizabeth Mitchell. (..Lucas..)

Reklama

Reklama