Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina nezaměstnaných herců se rozhodne pro natočení nízkorozpočtového hororu o jedné městské legendě. Mají sice nedokončený scénář, ale chtějí vše zvládnout za čtrnáct dní. Jenže jejich natáčení se brzy stává noční můrou. Jejich ega se nemohou dohodnout na postupu a začínají se objevovat první mrtvá těla. (Terva)

Recenzie (2)

George Stobbart odpad!

všetky recenzie používateľa

Patetická telenovela o vraždiacom Jozefovi s mačetou, ktorý v detstve videl ako jeho matku rozsekal opilec, lebo sa mu smiala na hojdajúcom sa úde a jeho dokonca polial vrelou vodou, čo mu vylepšilo fasádu. Keď do jeho dediny príde natáčať amatérsky filmový štáb, dostane nové možnosti na precvičenie práce s mačetou. Ale moc mu to nejde a tak je to obrovská, miestami až nepozerateľná nuda, s otrasnými hercami v otrasnom prostredí a s otrasným dejom, nehovoriac o tom, že väčšinu času sa postavy iba rozprávajú, resp. po sebe škriekajú. Keby som tušil čo to bude, tak si radšej skočím bungee jumping bez lana. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Režie - Sasha Krane. Scénář - Gordon Greene. Hudba - Vincent Gillioz. Kamera - Christopher Walling. Hrají - Monique Barajas, Chris Blasman nebo Malika Blessing. Vyvražďovačka s mačetou. Plno krve, málo obsahu, ale sledovatelné. ()

Reklama

Reklama