Reklama

Reklama

Sito

(relácia)
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 1997

Účinkujú:

Daniel Krajcer

Obsahy(1)

Politická diskusná relácia s podtitulom Talkshow Daniela Krajcera. Program, ktorý sa snaží poodhaliť zákulisie slovenskej politiky v priamych konfrontáciách. (Marek1991)

Recenzie (2)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Svojho času to bolo niečo nové a prinášalo to šokujúce zistenia, ktoré sa vtedy ešte naozaj dotýkali ľudí a mohlo im to pomôcť v živote. Robili to šikovní ľudia a svoju prácu robili profesionálne, až neskôr to nabralo veľa zbytočných príspevkov, ktoré mali byť v inej podrelácii a nabralo to komerčnejšiu podobu, ale začiatky boli výborné. ()

provitamin 

všetky recenzie používateľa

Svojho času som túto reláciu zvykol pozerať pravidelne a vždy som sa tešil ako si to navzájom nandávajú napr. Slota s Palcsákom. Bral som to skôr ako zábavu, komédiu a fandil som tým našim. S odstupom času však môžem konštatovať, že táto relácia mohla byť jedným z faktorov, ktoré rozdúchavali národnostné vášne na Slovensku. To že boli politici zo SNS a SMK tak často v televízii, prispievalo k ich popularite, avšak neprispievalo k pokoju v spoločnosti. V modernej Európe a modernej spoločnosti by nemali mať v parlamente miesto národné a národnostné strany. ()

Reklama

Reklama