Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia nablblá exorcist vypatlanosť s tým rozdielom , že tento krát sa nebezpečný démon / blbeček ide vyprášiť z chlapa ( dôvod jeho posadnutosti zodpovedá originálnosti scenára ) a nie už dávno vyžmýkanej ženy, ktorá si svoje už odfilmovala. Pripálená a hlavne únavná blbinka , ktorá má svetlé miesto len pre diváka s " vlčou tmou ". Viac písmenok si tento paškvil nezaslúži. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Štyria kamaráti sa vyberú do márnice, vyskúšajú si seansu, ale do jedného z nich sa prevtelí démon, takže ho treba vyhnať, kým všetkých nevyvraždí. A keďže nepomôže exorcizmus hypnózou, rýchlo treba utekať do kaplnky po bibliu, kríž a svätenú vodu. Slabý horor / thriller. Problémom je predovšetkým nulová atmosféra - a už len preto, že sa príbeh odohráva v márnici, je to veľká škoda. Skôr by som to popísal ako veľa rečí a málo skutkov. Našťastie mal démon aj schopnosť telekinézy, takže mohol dvom hlavným hrdinkám akokoľvek ubližovať, ale s výnimkou prebodnutej ručičky či zlomenej nožičky toho veľa neukázal. V závere sa to aspoň trochu rozbehlo, takže mi to máličko vylepšilo celkový dojem, ale odporučiť to nemôžem. V celom filme boli totiž asi len tri dobré scénky, ináč po väčšinu stopáže nuda. ()

StDavid 

všetky recenzie používateľa

Scénárista měl zjevně v šuplíku rozepsanou epizodu Teletubbies a exorcismus, takže mu stačilo jen upravit obsazení hlavních hrdinů. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama