Reklama

Reklama

Prekvapenie

(relácia)
  • USA Mobbed
Promo

Obsahy(1)

Chcete prekvapiť svojich známych, rodinu či spolupracovníkov pri významnej príležitosti, ako sú zásnuby, svadba, životné jubileum alebo narodenie dieťaťa? Chcete niekomu poďakovať za nezištnú pomoc či záchranu života? Vyjadriť vďaku a lásku svojim učiteľom a rodičom? Požiadať niekoho o ruku alebo, naopak, sa s ním rozísť? Alebo len celkom vtipne oznámiť svojmu zamestnancovi, že má padáka?
Dá sa to urobiť aj prostredníctvom televíznej hudobno-tanečnej reality-šou Mobbed. Moderátor Howie Mendel a jeho tím vám pripravia obrovské prekvapenie – veľkolepý flash mob, v ktorom veľký dav ľudí na vopred dohodnutom verejnom mieste a v určenom čase predvedie nacvičené hudobné alebo tanečné číslo. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Promo

Recenzie (2)

lopja 

všetky recenzie používateľa

Naozaj velmi zaujimavy napad, Zaujimave prevedenie a celkom ma to zaujalo. Urcite by som tomu nedal odpad ale taktiez by som to nepozeral kazdy den, takze zlata stredna cesta 3 hviezdicky. Clovek ktory sa na to da ma u mna respekt. ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Mobbed měla být původně záležitost jednoho dílu, ale po velkém úspěchu se studio Fox rozhodla navázat dalšími sedmi epizodami. (..Lucas..)

Reklama

Reklama