Reklama

Reklama

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

No, ten Ivan Zuccon asi nenatočí horor, ktorý by bol pre bežného diváka sledovateľný, lebo na to nemá, ale nemyslím talent, myslím peniažky. A tak mi opäť celý film pripadal, ako keby som pozeral telenovelu alebo inscenáciu. Takže pochopím, pokiaľ to 95% divákov šupne do odpadu ešte skôr, ako sa to vôbec začne. S gore a maskami sa však režisér pohrať vie, a v tomto prípade to na rozdiel od dvoch z predchádzajúcich snímkov nijako nepokurvil a ukazoval bežne gore na kameru. Ináč by to bol odpad ako vyšitý. A ja brutalitku môžem, takže pod tri nejdem ani za boha. Navyše tá Tiffany totálne kraľuje a zatienila úplne všetkých (a áno, vyzliekla sa, hurá!). Ináč netreba čakať nič zmysluplné alebo inteligentné. Celý horor vlastne totálne stroskotáva na nezmyselných konverzačkách, a to len kvôli tomu, lebo sa režisér koncentroval na charaktery postáv, lenže tie postavy sú tak nesympatické a netalentované, až mi to chvíľami liezlo pekne na nervy. Navyše kvôli amatérskej kamere nech nikto preboha nečaká desivú atmosféru väzeňského prostredia. Z tohto hľadiska mi to totiž pripadalo ako zlý vtip. Inými slovami je na filme najlepšie gore a Tiffany, takže prerobiť to celé na poriadne mäsiarske porno by bolo lepšie. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Zuccon je týpek kterej umí vyškrabať námět, ale produkčný limit mu jeho mokré sny režisérska stolička nedovolí zrealizovať. Tento "zamriežkovaný " blud prevedie diváka od nikam do nikam, čo mu už dovolí jeho certifikát. Na slámě ležíci, spíci, ukecaný cast osloví leda Tiffany. A to je jako když v dnešnej posmutnelej horrorovej dobe hľadáš Robertse,Treja, Todda, Englunda....u horroru. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Niekoľko ľudí sa prebudí v špinavom väzení a postupne je tajomnou „crow princess“ konfrontované so svojimi hriechmi minulosti. Nebude sa však len kecať, ale dostaví sa aj nejaké to snaživé mučeníčko a krvavé šplechy. Debbie Rochon mám rád a Tiffany Shepis ešte radšej. A práve tieto 2 béčkové scream queens boli pre mňa najväčším pozitívom tohto malého, zmäteného a trochu stereotypného hororu. ()

Reklama

Reklama