Reklama

Reklama

Máša a medveď

(seriál)
  • Česko Máša a medvěd (viac)

Série(5) / Epizódy(117)

Dobrodružstvá malého dievčatka Máše a veľkého medveďa, bývalého cirkusového artistu, sú veľmi milé a vtipné. Aj keď medveď chce mať iba pokoj, malá Máša vždy niečo vyparatí. (TV JOJ)

Recenzie (118)

Danny F. 

všetky recenzie používateľa

Dětem se to líbí a pokaždé je to zaujme. Mě se to taky líbí a kouknu na to s nimi. Po Jen počkej zající je toto další povedený ruský seriál. Souznění Máši a medvěda je vtipné a někdy občas i drsné pro méďu. Ta jeho trpělivost je jako z kamene. Pobaví jak děti tak i dospělého diváka. 75% ()

Blueeyes 

všetky recenzie používateľa

Vždycky podobné věci kritizuju. Vždycky. Ale s Mášou a medvědem je to jiné. Malá Máša je nepochybně zplozenec pekel. Zvědavá až hrůza, chytrá jako opice, všude vleze, všechno zničí a do všeho strká nos. Chudák medvěd nedělá nic jiného než uklízí, napravuje škody, šije, vaří, žehlí a to všechno s nekonečnou trpělivostí. Podle mě to není pořad pro děti, ne, je to pořad pro nás rodiče, abychom si mohli říct "ufff, nejsem na tom ještě až tak zle, jako ten medvědí nebožák." :-) ()

Reklama

RoCho 

všetky recenzie používateľa

Je to určitě jedna z nejhezčích pohádek moderní doby, protože na většinu nových animáku se nedá koukat. Moje nejoblíbenější pohádky z dětství byli určitě Pat a Mat, Krtek, Silvester a Tweety a bylo jich určitě ještě více. Nyní má dvouletá dcera nejraději kouká na Mášu a já na to koukám s ní. Pohádka je za mě určitě nejhezčí v originálním ruském znění, česky dabing se moc nepovedl. ()

pepa3rd 

všetky recenzie používateľa

Naprosto úžasné krátké příběhy, u kterých jsem se několikrát smál tak, že mi vysichalo v krku. Český dabing bohužel tentokrát není tak skvělý, jak jindý bývá, ale pro děti je jistě lepší, než ruský originál. Mluveného slova tu sice není mnoho, ale Máša je v originále prostě ještě kouzelnější uličnice :). Jo a nejlepší díl? Jednoznačně Máša a kaše :). Nedávám to často, ale 100 % ()

quidulka 

všetky recenzie používateľa

Momentálne najroztomilejšia animovaná rozprávka. Moji synovia sa chytajú za brušká a ani tomu nemusia rozumieť...a priznávam bez mučenia, niektoré Mášine hlášky ma poriadne pobavili :) odporúčam, aj keď červená hviezda v niektorých častiach nesmela chýbať...no a čo...je to zábavné, milé, nenásilné a na rozdiel od niektorých amerických rádoby anim. komédií toto môžem pozerať stále dookola a aj tak sa zakaždým nasmejem a nenudím sa :) ()

Galéria (230)

Zaujímavosti (15)

  • Máša vie hrať na elektrickú gitaru ("Hit sezóny"). (Carol Pifková)
  • Máša a medvěd je v roce 2018 podle agentury TASS nejsledovanějším animovaným seriálem světa. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)
  • Máša vyniká v hraní šachu ("Ťahaj koňom"), no nie je dobrá kuchárka kaše a knedlí ("Máša a kaša", "Bon appetit"). (Carol Pifková)

Reklama

Reklama