Reklama

Reklama

Last Ride

všetky plagáty
Austrália, 2011, 80 min

Hrajú:

Shalane Connors

Obsahy(1)

Dňa 15. decembra 2010 si skupinka priateľov vyrazila na horskom bicykli. Jediné, čo po nich o štyri dni neskôr našiel záchranný tím, bola prilba s kamerou. Nahrávka obsahovala 79 minút ich utrpenia. (misterz)

Recenzie (2)

ricci.s odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď mňa fakt nebaví pozerať dookola tie isté found footage sračky, v ktorých skupinka idiotov celý film pobehuje po lese a niečo na nich útočí, pričom aj tak nikdy nič neukážu. Podobný prípad bola napríklad minuloročná mizéria "The Jungle", ale ten bol aspoň celkom kvalitne nakrútený, vo všetkých ostatných smeroch to bol úplne rovnaký prúser. Tu už zlyháva aj samotná technická stránka, ten film je úplne nepozerateľný. Ani neviem, či som niekedy z Austrálie videl niečo horšie. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Partička priateľov sa vydáva na cyklotúru do hôr, z ktorej však po nich ostane iba prilba s kamerou. Takže tu máme ďalší found footage horor, tentoraz s dôrazom na dobrodružnú nôtu a navyše natočený na tzv. 1 záber. Takže žiadne strihy (aspoň nie očividné – film ma nezaujal natoľko, aby som to skúmal), ale podobne ako pri "La Casa Muda" je tu snaha o neprerušovaný, intenzívny zážitok, ktorá v tomto prípade divákovi sprostredkuje najmä intenzívne stereotypnú nudu. Snaha bola, ale moc z nej nevzišlo. ()

Reklama

Reklama