Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Howard se zamiluje do Christine. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby Christine nebyla mrtvá. Howard si ji z márnice, kde pracuje, vezme domů a začne se o ni starat, krmit ji a oblékat. (Hans.)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tomuto sa povie láska až za hrob. Howard, ktorý pracuje v márnici, nadovšetko miluje krásnu Christine. Akurát že Christine je tak trochu po smrti. Pre Howarda to však očividne nie je žiadny problém a nevadí mu, že sa mu jeho láska pred očami pomaličky rozkladá. Morbídnosti mi nevadia, práve naopak, takže to môžem s čistým svedomím odporučiť. Nebolo to síce až také zvrátené ako Nekromantik, ale zase oveľa slušnejšie nakrútené, a keď bola mŕtvolka v záverečnom štádiu rozkladu pokrytá červíkmi, vyzerala naozaj na zjedenie :) Chválim dokonalú prácu vizážistov a na konci aj slušné gore. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Starý ne moc známý horor kde se chlap zamiluje do mrtvoly. Film se snaží být až moc šokantní ale nejde mu to, filmů s podobným námětem není nijak moc jediné na co si dokážu vzpomenout je Dellamore Dellamorte a Aftermath a oba dva jsou daleko lepší. Nicméně film má pár scén které se mi líbily ale rozhodně to nestojí za to koukat na celý film. ()

Reklama

Reklama