Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (97)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Totálna nechápačka. Ako môže mať takáto hovadina tak vysoké hodnotenie? To musí byť nejaká recesia, nie? Pokiaľ áno, tak aj ja z recesie dávam jednu hviezdičku. Viac dať nemôžem, pogrcal by som sa. Na druhú stranu uznávam, niektoré nápady boli fakt originálne, napr. obrovská dravá spermia kopulujúca so sochou slobody, nadržané zombie.... Tá forma však.... no neviem, pre mňa vrchol nevkusu s efektami a technikou na úrovni C-éčka zo začiatku 40. rokov. Miestami je to tak tupé a trápne, že aj Marabunta (1998) bledne závisťou. Obyčajne takéto hovadiny majú okolo 90 minút, ale tu nie, tu autori musia naštvať aj v tomto smere a natiahnuť to na plné 2 hodiny! Dopozerať do konca je preto výkon hodný olympijského zlata, jednoducho ide o jeden veľký hnus. 10/100 ()

Flaxik 

všetky recenzie používateľa

Jen a jen za tu část s Adolfem. Ta byla na čtyři, spermie byla s bídou na jednu a homodlaci byli čistý odpad. P.S. :Všiml si někdo, že všichni Němci mluví německy, jenom Adolf mluví buď naprosto nesrozumitelnou hatmatilkou, anebo sice německy, ale naprosto mimo téma? P.S.2: Filmy, na které je v Chilleramě hojně odkazováno, sice znám, ale stejně jsem si to neužil. ()

Reklama

hladass 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, docela slušná antologie skládající poctu starým (a tak trochu si z nich i dělá srandu) sci-fi a hororům... Abych to vzal po pořádku, Wadzilla, příběh o přerostlé spermii která útočí na město se odkazuje na sci-fi fláky 50. let a i když je zpracování hodně slabé, je to docela sranda... I Was Teenage Werebeer je muzikál o homosexuálních medvědodlacích... Myslím, že k tomuto kousku není třeba více psát, jednoznačně nejhorší část antologie (jako bych se díval na jednu ze zrůdností Davida DeCoteaua)... The Diary of Anne Frankenstein je naprostá šílenost o Hitlerově plánu si stvořit vlastního židovské Frankensteinovo monstrum... Joel Moore jako Hitler a vlastně celý příběh si za svou vtipnost zaslouží naprosté absolutorium... Adam Green nezklamal... Deathication, naštěstí jen krátká ukázka fekálností, které měly trvat 87 minut, kdyby se nezadrhla promítačka a na kino nezaútočily... Zom-B-movie, poslední povídka, která rámuje celý film a na kino v něm zaútočí horda nadržených zombies... Celkově je Chillerama průměr, který si užijete tím více, čím více znáte filmy, kterým se celá antologie snaží skládat poctu... A samozřejmě musíte mít tak trochu úchylný smysl pro humor... ()

iamek 

všetky recenzie používateľa

Přesně můj šálek čaje. 1. Wadzilla - Obří spermie ohrožuje město ? To chce ujetý Grindhouse celovečerák ! 2. I Was a Teenage Werebear - Asi nejhorší část. Na přitepléne bukvice opravdu zvědavý nejsem. 3. The Diary of Anne Frankenstein - Skvělá parodie na téme Hitler a okultismus. 4.Deathication - Fantastická fekální zábava ! 5. Zom-B-movie - Název mluví za vše. Pořádná béčková zombie řezničina plná hlášek, vnitřností, končetin a hnusu. ()

Javad 

všetky recenzie používateľa

< Šialené nápady, šialený film > Skupina mladých ľudí v auto-kine sleduje hororové filmy... Wadzilla - obrovská spermia terorizuje mesto a všetko ničí, to myslím nepotrebuje bližší opis :) I Was A Teenage Werebear - medveďolaci buzíci, teplá muzikálová zhovadilosť, trápny humor, ale je to pomerne krvavé... The Diary Of Anne Frankenstein - nacistická sranda, Hitler zo zvyškov rozporciovaných tiel poskladá a za pomoci starovekej židovskej modlitby a elektriky oživí monštrum, ktoré vypadá ako Frankenstein krížený so židom... Deathication - Humusácky film o sraní a hovnách, ktorý si už diváci nemôžu naplno vychutnať, pretože premietača a kino napadnú zombíci, ktorí ich skôr ako zožrať chcú znásilniť! To som ešte teda nevidel. CHILLERAMA je výborná pocta béčkovým hororom, miestami trápny humor ktorý pripomína Tromu, je však vyvážený neskutočnou porciou všakovakých nechutností, brutality, gore, všetko je to ale točené s obrovským nadhľadom za účelom pobaviť (hlavne milovníkov nevkusnej zábavy). Avšak neskúsený divák bude asi pritom zvracať do svojho kýblika s popcornom. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama