Reklama

Reklama

Long Pigs

Recenzie (4)

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Škoda ...škoda. Čekal sem víc dle desinformací jedné stránky ... Místo found footage o kanibalovi, kterej věší na háky ve sklepě lidi, pak je porcuje a kompletně sní, jsem dostal spíš zmatenou kriminálku, kde to hlavní člověk uvidí na začátku a pak už to jde do kopru ... Jak píše Hunter2222, zpočátku to působí jako August Underground s lepší kamerou, ale brzy se to zhoupne v nesmyslnou slátaninu ... I když ta atmoška a feeling je tam rozhodně cejtit po celou dobu ... ()

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Vo filme sledujeme ako keby natáčanie fiktívneho (shock)dokumentu o kanibalovi. Námet vyzerá dobre, no nečakajte žiadne ultranásilné a krvavé scény. Porcovanie uvidíme len dva krát, zvyšok je prevažne obyčajný život tohoto kanibala. Pomedzi to sú ešte výpovede psychiatričky a detektíva, ktorý hovoria o sériových vrahoch. Celé mi to prišlo ako nejaký found footage horor v dokumentárnom šate. Našťastie film nevyznieva veľmi amatérsky, niekedy dokonca reálne (napr. policajná razia), no z veľkej časti je tvorený čistou nudou. Ak by pokračoval v gore duchu ako zo začiatku bol by to parádny sick exploit ako napr. August Underground (2001), no bohužiaľ čím viac dej speje ku koncu tým je film viac nudný... 60%. ()

Essential 

všetky recenzie používateľa

Žiadne hixploitation, takže niektoré narušené osoby môžu ostať sklamané. Toto je mockumentary o živote "skutočného" kanibala a je realistické až pokokot. A takýto ľudia si v pohode chodia okolo vás, pričom vy nemáte ani šajnu. 95% ()

Reklama

Reklama