Reklama

Reklama

Karatáček

(amatérsky film)
Krátkometrážny
Česko, 2009, 2 min

Réžia:

Petr Černý

Scenár:

Petr Černý

Kamera:

Petr Černý

Obsahy(1)

„Ahoj, já jsem karatáček a všichni mi tu v koupelně, kde bydlím, říkají „Karatáčku“. Nenechte se zmýlit, není to překlep, tak se prostě jmenuju, tak to je. Dokonce, mám to i v občance. No a tohle je klip, do kterého mě obsadili ...“. (Ash_Black)

Recenzie (12)

Tom_Lachtan 

všetky recenzie používateľa

kéž by se tvůrci drželi jen potřeby zobrazit kartáčkový život, třebas i s nějakou tou pointou, jenže, jakmile přijde umivadlo, vše se ztrácí a přesouvá se do řad nepovedeného ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Napad urcite zajimavej to kazdopadne ale ten hyper rychlej strih to fakt zazdil mistama jsem to tempo opravdu nestihal skoda slo to urcite zpracovat lip ale jak sem napsal napad opravdu slusnej to zase jo ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Chvíli jsem podlehl dojmu, že nesleduji legrácku s kartáčkem, ale opravdový dobrodružný akční film. Ta kamera a střih, nejnápadnější z celého filmu a akce v umyvadle je z toho všeho nejlepší. ()

Abiosis 

všetky recenzie používateľa

*ČAKANIE NA ÚSTNU DUTINU* Milý film o zubnej kefôčke a jej radostiach a strastiach. Hlavní hrdinovia netradiční, prostredie taktiež, zvukové efekty sú zábavné a rôznorodé, ale veľmi mi prekážal ten šialený strih, kde jeden záber striedal druhý v príliš rýchlom slede a často si môj mozog ani nestihol uvedomiť, čo to tie oči vlastne videli. Chápem, že tá rýchlosť mala evokovať akciu a nebezpečenstvo, ale takou rýchlosťou, aká bola použitá pri strihu, by som sa za tie dve minúty dostal azda aj zo Zeme na planétu Vulkán. Verdikt v 1 vete: Rýchly krátky film, ktorému by pristalo trošku zvoľniť tempo. 21.03.11 ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama