Reklama

Reklama

Šéfka

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenzie (164)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Mojsejová ukázala ako to funguje v kapitalizme, avšak s jej názormi proste ja nesúhlasím. Kde tých ľudí našli sa opäť pýtam, to bol snáď sen, nedalo sa na to pozerať, faloš, hádky, a kopa nezmyslov, ako zo strany hodnotiacich, tak zo strany súťažiacich, ako aj od produkcie. Prosím nevysielať ani v záznamoch! ()

Lulu13 odpad!

všetky recenzie používateľa

Je sobotňajšie poludnie, zobudím sa po prehýrenej noci a chcem si pozrieť niečo čo mi dovolí vypnúť všetky mozgové bunky, ale zároveň dá zabrať mojej bránici. Siahnem teda po osvečenej klasike s názvom Nora Mojsejová, čo by primitívna ľudská kreatúra na ktorej "inteligentných" kecoch a vyberanom slovníku som sa vždy dobre bavila. Avšak aká bola realita po dopozeraní? Absolútne skazenie nálady. Psychicky labilní súťažiaci, ktorí sa predbiehajú v tom kto sa "šéfke" ako prvý vopchá do zadku vrátane slečny ktorá ma 28 rokov, v živote nepracovala a zrazu sa uchádza o mieto Top manážérky s ročným platom 100 000 dolárov. Premúdrelá Ivana Christová, ktorej IQ sa pre mňa po tejto relácii rovná našej Norike a k tomu všetkému neskutočne stupídne úlohy absolutne nezapadajúce do tejto show. Nora valcovala relácie, všetci sme sa na jej primitivizme škodoradostne bavili, ale všetkého veľa škodí a dúfam, že Šéfka je posledná relácia kde ju vídíme a korunujem ju titulom najsmradlavejší odpad! ()

Reklama

maarv 

všetky recenzie používateľa

Po dvou epizodách je patrný jeden zásadní rozdíl oproti originálnímu The Apprentice, který z česko-slovenské verze vytváří absurdní frašku. Zatímco v Americe touží účastníci pracovat pro respektovaného Trumpa a samotné finanční ohodnocení je pro ně sekundární (i kvůli tomu, že jsou velmi často zajištění a zkušení), Mojseová soutěžící vlastně ani příliš nezajímá a většina do pořadu přišla kvůli penězům nebo jen tak ze zvědavosti. Z toho vychází největší dramaturgické potíže, mimo jiné i to, že soutěžící si ani dopředu neměli zájem zjistit, jaký průběh tato reality show mívá. Každopádně ať případní zájemci neváhají vyzkoušet původního "Učedníka", nabízí diametrálně odlišný zážitek. ()

Streamline 

všetky recenzie používateľa

Jediným mínusom tejto show bola práve osoba, okolo ktorej sa to celé malo točiť. Šéfka. Nora Mojsejová vôbec nepôsobila ako vrcholová manažérka a mohla by si podať ruky s niektorými záujemcami o miesto v jej firme, ktorí zrejme dosahovali podobne nízky stupeň inteligencie a prezentovali sa slovníkom, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani dlaždič. Od začiatku sa na túto "reality show" nedalo pozerať inak, ako na situačnú komédiu. V tomto žánri by rozhodne patrila k najlepším...na rôznych komických situáciach, konfliktoch a výmene názorov sa dalo skvele pobaviť. Osobne ma zaujal hlavne Pavel a jediný človek, ktorý si zaslúži označenie manažér, Michal. 70%! ()

e.Xit odpad!

všetky recenzie používateľa

...to je opravdu v Česku někdo zvědavej na představitelku toho nejsprostějšího, nechutnýho a arogantního kapitalismu Noru Mojsejovou? ...ta Prima se fakt zbláznila...a je náhoda, že Jan Kocian se dopoledne objevil jako soutěžící v Taxíku a večer je v pořadu Šéfka a pořád je to děsnej idiot? Tento pořad především kolabuje na špatným výběru soutěžících. Totální propadák v době, kdy se Primě dost vedlo a pomalu získávala svoji vlastní a osobitou tvář. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama