Reklama

Reklama

Najkrajší vianočný darček

(TV film)
  • Česko Pes jménem Krismes (viac)

Obsahy(1)

Film, nakrútený podľa úspešnej literárnej predlohy Grega Kincaida rozpráva príbeh Georgea McCraya, ktorý odmieta svojmu mentálne postihnutému synovi Toddovi kúpiť psa, po ktorom chlapec veľmi túži, pretože sa bojí, že sa o neho nebude vedieť postarať. Todd sa však nevzdáva a s podporou jeho mamy sa mu podarí získať z miestneho útulku krásneho zlatého labradora. Keďže je sviatočný čas, psík dostane vianočné meno. Podarí sa mu stať sa ďalším členom rodiny? (STV)

(viac)

Recenzie (3)

mala.megi 

všetky recenzie používateľa

Klasický vánoční slaďák: postižený chlapec, pejsci v útulku, ztracený psí kamarád atd. Ale víte co? Mně se ten příběh fakt líbil, i když bylo předem jasné, jak to dopadne a proto dojemný závěr nebyl až tak dojemný. Ale protože jsou Vánoce, tak si moje hvězdičky zaslouží! ()

Reklama

mirika39 

všetky recenzie používateľa

Vcelku pekný vianočný film, ktorý si môžete pozrieť s deťmi a užívať si pri tom vianočnú atmosféru, aby ste nepozerali stále dookola iba Popolúšku a Perinbabu, ale to aj obmieňali. Roztomilý príbeh, kde hlavnú úlohu zohráva "najlepší priateľ človeka" a postihnutý chlapec. Najhoršie, čo som na tom filme zažila, bol slovenský dabing. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama