Reklama

Reklama

Elitní zabijaci

  • Česko Nájemní zabijáci (viac)
Trailer

Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) je nájomný vrah, ktorý vezme akúkoľvek zákazku, ak je dobre zaplatená. To je dôvod, prečo prijme objednávku zlikvidovať šéfa drogového kartelu Pola Yakura (Ivan Kaye), ktorého práve prepustili z ukrajinského väzenia. Nie je však jediný, kto ho chce zabiť. Druhým je bývalý tajný agent Roland Flint (Scott Adkins), ktorý má s drogovým bossom nevybavené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ju tak dlho, až skončila v kóme. Brazil však netuší, že má byť návnadou pre chytenie Flinta, po ktorom poľujú skorumpovaní policajti z Interpolu. Pri prvom útoku Brazil zabije Yakurovho brata a Flinta vďaka nemu uväznia. Uvedomí si svoju chybu a Flinta oslobodí. Podlý Polo Yakur chce Flinta raniť na najcitlivejšom mieste, a tak zamieri za jeho bezmocnou ženou. Aj keď sú obaja zabijaci extrémne odlišní, napokon spoja svoje sily, aby zlikvidovali mocného spoločného nepriateľa, najbrutálnejšieho drogového bossa vo východnej Európe. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (204)

st.jim 

všetky recenzie používateľa

Béčkový film 90.let je tu. Na chyby ve filmech jsem si už zvykl, ale aby udělali v jednom záběru (scéna se želvičkou, jak ji JCVD chce pohladit....... cca 8.minuta) bouli JCVD na druhé straně čela, to je už opravdu moc. Trapný scénář, chyba vedle chyby, kopa nesmyslů a horší dialogy by nenapsalo snad ani dítě v první třídě. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.1/10] | me: V poriadku.... Film, ktorý začal ako ďalšia bečková akčná záležitosť dokázal predsa len trošku viac. Moje očakávania boli síce nulové, no kdesi v podvedomí som vedel čo ma čaká - čo sa po dejovej stránke aj naplnilo, ALE to čo ma milo prekvapilo boli práve brutálne tvrdé momenty a situácie, ktoré vyňali film z tradičných koľají tohto žánru a priniesli predsa len niečo čerstvé a zaujímave (niečo čo som veru nečakal :)). A práve vďaka tomu neostávam sklamaný... The thing about fairy tale endings, is that they're bullshit. ()

Reklama

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Héééj, tohle nebylo zdaleka tak špatné, jak jsem od Van Damma očekával. I na to, co se dělo, taková poklidná, hladinu nečeřící až artově noirová záležitost, kde těch pár pohybů předvádí mladší generace a Jean-Claude se tak může na stará kolena šetřit. Na béčko překvapivě neodfláknutý scénář se zvraty a zradami, akce ani technika nechyběly (byť bylo obé trochu skromnější, leč filmu to nijak nevadilo) a za kamerou a stříhacím pultem taky nestála naprostá trdla. Tedy docela překvapení, které se samozřejmě do kin nedostane, ale na DVD produkci akčního thrilleru se stárnoucí hvězdou v hodně levných "kulisách" přinejmenším potěší. ~~~ 3,5* ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

V rovnakých krajinách sa natáčajú aj Seagalové sračky, ale to Vandameovské-Adkinsovké béčko prekvapivo nie je až taká sračka. Príbeh je celkom dobrý, herecký je to fajn obsadené, teamwork funguje skvelo, hudba prekvapivo tiež stojí za to a atmosféra sa tam miestami tiež nájde. Škoda len slabých akčných scén, kde sa Van Damme moc nepredvedie. A taktiež nasere ten zažltnutý obraz, ale po čase sa na to dá zvyknúť. Jeden s tých lepších filmov Van Dammea a Adkinsa. 65% - 3* ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Je mi naprosto jasne, ze Adkinsov filmovy vzor je Van Damme. Dokazal by som sa preniest cez klise scenar aj absenciu PORIADNYCH akcnych scen, ale co ma ubija najviac, je to, ze Van Damme aj Adkins sa snazia o akysi ackovy herecky vykon, pricom obaja dobre vedia, ze na to nemaju. A na priemer strhava film aj to, ze je zlto-hnedy film. Dokazem pozerat cierno-biele filmy : Sunset Boulevard, Citizen Kane .... to je v poriadku, ba dokonca dokazem pozerat neme filmy 20. rokov. Ale mam kurevsky problem so zlto- hnedymi filmami. 5 % ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (14)

  • Film byl převážně natáčen v Bukurešti (Rumunsko) a v New Orleans (Louisiana, USA). (Terva)
  • V scénke, keď sa Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) a Roland Flint (Scott Adkins) po prvýkrát stretnú v sklade a mieria na seba zbraňami, tak pri zábere zhora si môžeme vľavo hore všimnúť, že niekto zo štábu prebehol za okrúhlym strojom, pred ktorým stoja sudy. (ČSFD)

Reklama

Reklama