Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Narodeninová oslava malého chlapca sa končí smrťou klauna. Po niekoľkých rokoch sa na rovnakom mieste opätovne koná veľmi podobná narodeninová oslava. Nie všetci gratulanti sú však vítaní, obzvlášť nie ten, ktorý tu pri poslednej príležitosti prišiel o život. (petrik11)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (84)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Začátek hodně navnadil a já jsem očekával, že se z klauna po návratu stane něco jako Funny Man, ale bohužel. Přesto se jedná o docela roztomilou blbinu plnou mozků a střev a taky sympatických herců. Až budou příště Amíci hledat herce pro ty svoje romantický hovadiny, ať si skočej do Irska. Třeba pak aspoň čtvrtina z nich bude aspoň trochu koukatelná. 50% ()

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Pokud se odpoutáte od puberťáckého humoru a myšlení (myšlení? Really?) a počkáte si v ději, až se z tragického klauna stane zombík, dočkáte se docela slušného gore. A to takového, že říkáte "fuj" a zároveň se provinile pohihňáváte, protože... takového pěkného pejska ze střev jste už dlouho neviděli... a tak dále, oční bulva, mozeček, dokud se mladí trochu nevzchopí a nezačnou se zombíkem trochu bojovat. Ale stejně držíte pařátek klaunovi, od pohledu sympaťák! ;-) ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hororová komédia ako lusk. Deti nešťastnou náhodou zabijú na narodeninovej oslave klauna a on im to príde po rokoch vrátiť, samozrejme aj s úrokmi :). Filmu vládnu naozaj veľmi vynaliezavé mordovačky (hlavne ten dáždnik bol odporný) a celé je to ladené do príjemnej komediálnej roviny, ktorá je obohatená pár podarenými hláškami. U mňa nadpriemer. 70/100 ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Už dlho som sa tak dobre nebavil! Deti nešťastnou náhodou zabili nepodareného klauna, ten však vstane z mŕtvych a rozhodne sa pre pomstu. Hlavní hrdinovia - už ako teenageri - oslavujú poriadnu párty a vtedy sa to začne. Masaker! Už ten krvavý úvod naznačoval, že sa mi to bude páčiť. Potom nasledovala polhodinka nudy, a potom fajnová gorejazda až do konca. Odkopávanie či explózie hlavy, klaunské vtípky s črevami, vyberanie mozgu, dáždnik cez oko, proste každá jedna vraždička je neskutočne vtipná. Veľmi dobrý výber hlavného záporáka (jeho výrazy a pohyby nemali chybu), pekná kamera, a je to tak uletené, že môžem s chuťou zatlieskať. Takto si jednoducho predstavujem podarenú horror-comedy... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tak ten klaun už za života bol zlatíčko.To jeho vyjadrovanie bolo ukážkovo srandovné.Tá jeho skoro nehoda ktorá ukončila jeho život bola viac než efektná.Klaun ktorý vstane z mŕtvych a len preto aby pozabíjal pár puberťákov ktorý môžu za jeho skorým odchodom na skoro večnosť.Príbeh bol jednoduchý, všedný a nič nové neponúkol, čo by nebolo v iných filmoch. Čierny humor tu bol a naozaj ho bolo veľa a tak zábava to bola hustá a parádna. A spracovanie bolo svižné a nenudilo. Ako prišiel ten trocha hrôzu naháňajúci klaun na scénu tak to malo aj krvavo červený gore festival. Asi prvý film ktorý nemá logiku a logicky uvažujúce postavy a aj tak sa mi páčil. Ale páčila sa mi ta srandovná drsnosť ako vo filme Diabolský Santa tam to bolo podobné. Veľmi výživný film čo sa týka nechutností, krvi, vnútorností a iných zvrhlých vecí, tak u mňa spokojnosť. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama