Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkovia 3

  • Česko Alvin a Chipmunkové 3 (viac)
Trailer 3

Tentoraz naši starí známi vyrážajú užiť si vianočné prázdniny na luxusnú zaoceánsku výletnú loď plnú dovolenkárov, ktorú svojimi výčinmi dokážu zakrátko obrátiť celkom naruby. Chipmunkovia a Chipettky stvárajú na parníku jedno huncútstvo za druhým a spestrujú tak vianočnú plavbu po mori nielen sebe, ale aj všetkým ostatným pasažierom. Všetka zábava sa končí vo chvíli, keď stroskotajú na opustenom ostrove, z ktorého, ako sa zdá, niet úniku. Čoskoro sa však ukáže, že ostrov nie je až taký opustený, ako spočiatku vyzeral. Alvin a jeho priatelia aj tu stretnú nového kamaráta! Spoločné dobrodružné putovanie po ostrove prinesie všetkým mnoho zábavy, ktorá vyvrcholí obrovským prekvapením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 3

Recenzie (117)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Už to nemá čím prekvapiť a priniesť niečo nové. Chipmunkovia v treťom pokračovaní už len varia z vody a všetko už začína byť veľmi obohrané a bez akéhokoľvek zmysluplného nápadu. Snaha síce bola zabudovaním deja do prostredia opusteného ostrova, ale nevyšlo to. A k tomu je ten film tak upišťaný, že vám proste začne po 10 minútach liezť na nervy. Preto u mňa len podpriemerný snímok, ktorý by už nemal mať ďalšie pokračovania. 40 % ()

Jazzzz 

všetky recenzie používateľa

Dvojka byla z celé série rozhodně nejslabší a nejhorší. Trojka už je zase celkem funny. Ostrov se mi libí, zpívání již nehraje hlavní roli a je odsunuté na vedlejší kolej. Děj na ostrově je celkem zřejmý a jednoduchý, najít chipmunky a přes drobné komplikace opustit ostrov (to píšu jen pro ty hlupáky co děj neobjevili)... Dvojka mi přišla chvílemi až trapná, zatím co trojka už si zase drží onu úroveň pohodové rodinné komedie. Jestli si někdo troufá soudit, že se to ani dětem líbit nebude, pak se proberte!!! Zajděte si do nejbližšší školky a podívejte se kolik žáků má aktovku s Chipmunky, a já si myslím, že co se týče hodnot tohoto fimu, nebudu se bát ho dětem nikdy pustit, protože Alvin a celá ta skupinka opravdu působí dojmem dětí, které dělají chyby a hlouposti, ale jsou schopni se ponaučit, A Jason Lee, když by si odpustil to svoje stále řvaní: "AAALVINéééé" tak by možna vyniklo, že hraje opravdu výborně svoji roli rodiče. ()

Reklama

lobo87 

všetky recenzie používateľa

(Zatiaľ) Posledný diel filmovej série o Chipmunkoch a treba povedať, že aj najslabší. Stroskotanie na ostrove nápadne pripomína animovaný Madagaskar a cítiť inšpiráciu aj ďalšími filmami. Celé to zachraňuje partia Chipmunkov, ktorí sú (v čele s Theodorom) neskutočne roztomilí. Myslím, že už nastal čas ukončiť túto sériu, kým sa to dá ešte dôstojne. 50% ()

Beastmaster4 

všetky recenzie používateľa

Kdyby byla kvalita stagnující od předchozích dílů, dalo by se to překousnout. Bohužel se třetím dílem upadá vše hlouběji a hlouběji do nezajímavých hlubin filmového průmyslu. Tak umělou zábavu jsem dlouho neviděl. Otřesné herecké výkony, místy nepříliš povedená animace, céčkový (už snad ani ne béčkový) příběh a žádná pointa, krom už vůbec ne směšného (snad jen v prvním díle) a trapného zařvání "Alvine!!!!". ()

Yancl 

všetky recenzie používateľa

Nemohu si pomoct, ale já se bavil pouze u prvního dílu. Ten nepostrádal nutnou dávku zábavy, dobrodružství, dokonce i jemné originality a nesl se na vlnách klasické pohádky pro celou rodinu. Tohle vše 'trojce' chybí .. vše se tragicky opakuje, což je stále ta stejná a obehraná písnička - akorát to autoři okořenili tropickou džunglí, která ale v duchu atmosféry nemůže nic zachránit. Pískání Chipmunků leze spíš na nervy, žádný dechberoucí song ani zapamatovatelná scéna. V mých očích opět pád dolů - možná ale tento díl poslouží jako zábavné kino pro nejmladší diváky ve věku 3+ .. [29%] ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama