Reklama

Reklama

Pod kupolou

(seriál)
Trailer 1
Mysteriózny / Dráma / Sci-Fi / Horor
USA, (2013–2015), 27 h 57 min (Minutáž: 43 min)

Tvorcovia:

Brian K. Vaughan

Predloha:

Stephen King (kniha)

Hrajú:

Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch, Dean Norris, Mackenzie Lintz, Colin Ford, Eddie Cahill, Nicholas Strong, Aisha Hinds, Natalie Martinez (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(39)

Obsahy(1)

Kultový seriál z dielne Stevena Spielberga a Stephena Kinga prichádza na Slovensko! Chester´s Mill bolo ešte donedávna obyčajné, ale veľmi príjemné mestečko. Všetko sa zmenilo v okamihu, keď ho od zvyšku sveta odreže obrovská, nezničiteľná, priesvitná kupola. Obyvatelia mesta stratia akýkoľvek kontakt so zvyškom sveta – žiadny internet, žiadny signál pre mobily, nič, len veľmi slabý rádiový signál. Ľudia sa zo dňa na deň musia naučiť ako prežiť v malom svete, kde sa pomaly míňajú zásoby, ale napätie medzi obyvateľmi dramaticky narastá. Na vonkajšej strane kupoly sa zhromažďujú všadeprítomní novinári a armáda, ktorá sa snaží dostať dnu. V tom istom čase sa skupinka ľudí v Chester´s Mill snaží zistiť, odkiaľ sa tam kupola objavila a kedy (alebo či vôbec) niekedy zmizne. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie používateľa Phoenixcq k tomuto seriálu (4)

Černý led (2014) (S02E11) 

Zatím nejslabší díl... ()

Jdeme dál (2015) (S03E01) odpad!

Ty vole, tak tohle fakt ne!!! ()

Svazek (2015) (S03E04) odpad!

Tak už mám jasno v tom, kdo je nejodpornější herečkou na světě. Marg Botoxberger! 🤮🤮🤮 Při každém pohledu na ni si vybavím Arnieho hlášku z Predátora: "Ty máš ale pěknou držku...". Hnusnější je už snad jen Donatella Versace! ()

Aljaška (2015) (S03E05) 

TVL to je slátanina... ()

Súvisiace novinky

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

01.03.2013

Dánský režisér Niels Arden Oplev má bohatou filmografii, ale u nás jej známe zejména díky původní verzi Mužů, kteří nenávidí ženy. A když natočíte film, který mnozí považují za lepší, než je… (viac)

Tlusté bestsellery na televizních obrazovkách

Tlusté bestsellery na televizních obrazovkách

04.12.2012

Když máte knižní hit o síle bezmála tisíc stránek, s filmovou adaptací může být problém. Většinou se materiál do jednoho celovečeráku prostě nevejde. A plánovat filmovou sérii, to je velké riziko.… (viac)

Reklama

Reklama