Reklama

Reklama

Série(8) / Epizódy(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa blondboss k tomuto seriálu (2)

...A je to! (1979) 

Táto dvojica je jednoznačne azda najkultovejším počinom v dejinách česko-slovenskej zábavy. Veď kto by ich nepoznal - dvoch nešikovníkov s neuveriteľne pozitívnym prístupom a originálnymi nápadmi, často na hranici ľudského chápania. Seriál je výnimočný najmä tou skvelou atmosférou a hlavne tým, že vytrval už neuveriteľných vyše 40 rokov, čo je naozaj unikát. Treba určite dodať, že tie staršie časti boli tým najlepším a najzábavnejším, tie novšie už boli také priemernejšie, ale stále je to solídna zábava, ktorá musí potešiť nielen deti, ale aj dospelých. Jednu hviezdu ale z objektívnosti treba ubrať. 80 % ()

Pat a Mat nás baví (2018) (S06) 

Ja z týchto dvoch somrákov proste nemôžem. Títo dvaja aj keby proste sedeli na gauči a nerobili nič, aj tak by sa mi pri pohľade na nich okamžiťe zlepšila nálada. Je to proste tak, zrejme nostalgia a aj tie ich faces. Že kvalita novodobých dielov išla oproti starým dole? Možno súhlasiť. Mne to ale až tak nevadí, lebo ma tento seriál stále vie zabaviť a vôbec sa za to nehanbím, práve naopak. 75 % ()

Reklama

Reklama