Reklama

Reklama

Čeľuste smrti

(TV film)
  • Slovensko Žralok v Malibu (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Silné zemetrasenie uprostred oceánu spôsobí nielen gigantické vlny cunami, ktoré sa valia ku kalifornskému pobrežiu, ale otvorí aj morské dno, čím uvoľní priechod pre obrovské praveké monštrá, žijúce v prehistorickom mori pod povrchom zemskej kôry. Ako hladné žraloky sa vrhajú na všetko, čo im príde do cesty. Plavci, ľudia na pláži, plachetnice, lode, búdky plavčíkov, nič nie je pred nimi v bezpečí. Heather, šéfka morských záchranárov v Malibu, jej bývalý priateľ Chavez a plavčíci Doug a Barb musia zachraňovať ľudí nielen pred ničivou vlnou cunami, ale aj pred hladnými prehistorickými monštrami. Sú to praveké žraloky, ktoré sa už milióny rokov uväznené v neznámom mori pod zemským povrchom vôbec nevyvíjali. Zachrániť si život nebude jednoduché ani pre samotných záchranárov, lebo skryť sa pri záplave nieto kde a záchranárske búdky sa práve rekonštruujú... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (109)

LukeUp 

všetky recenzie používateľa

Chtěl bych mít matroš, co tvůrci tohoto filmu. Tak stupidní scénáře, dialogy a zpracování, to snad svět neviděl. Tímto chci poděkovat Primě Max za to, že mi to naservírovala, protože k tak kvalitnímu bijáku bych se pravděpodobně jinak nedostal. Jednu hvězdu dávám za epický jump žraloka, kdy jednoho tragiherce sežral z výskoku, hned jsem mu dal titul “žrafín”. :D ()

dobso odpad!

všetky recenzie používateľa

Takže tu máme opäť film, ktorý nebol konzultovaný so žiadnym aspoň polo odborníkom. Základné chyby pri filme vznikli priamo pri Tsunami. Tsunami sú vlny, ktoré na šírom mori nie sú vidieť a zdôvodu spomalenia prvej steny, ktorá môže mať len zopár centimetrov sa postupne vlna zväčšuje. Vlny nebývajú až tak vysoké.. 30 m. ak by to tak bolo, tak na dotyčnom pobreží by všetci určite cítili obrovské zemetrasenie. Tomu aj odpovedá čas 5 minút. Tá vodná stena bola zlá, nezväčšovala sa. Ani náhodou nemala 30 metrov a už vôbec nešla moc do vnútrozemia. Ďalšia chyba je tá, že vždy pred vlnou Tsunami more ustúpy aj o desiatky metrov, tu ostala hladina nezmenená. Približne takto tomá vyzerať http://www.youtube.com/watch?v=e0nky4I35xo. To je na objasnenie. Prečo som tomu dal odpad! Nedodržať základné pravidlá mi pripadá hrozné. Inak bol film stupidný, ale ľahko pozerateľný a oddychový. ()

Reklama

VelkyMrB 

všetky recenzie používateľa

„Na pobřeží v Kalifornii se následkem zemětřesení přiřítila tsunami vysoká 30 metrů!“ Tak to joooo :D. Možná se jen lehce spletli ve výpočtech, protože pochybuju, že ta boudička ve které se pobřežní hlídka schovala má víc jak 30 metrů. Efekty ztráta slov. Jen nechápu jak tak super rychlý žraloci nejsou v blízkosti člověka schopný plavat rychleji, než vyhlídkovou rychlostí :D. A ten jeden záběr z podvody na plující scooter jak se opakuje pořád dokola je dokonalý :D. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Losoval jsem, jaký hodnocení sem prsknu, protože i kdybych měl v nabídce "Nevyprázdněná kadibudka po čtyřdenním fesťáku", ještě pořád by to byla poklona. Že jsem z kulicha vytáhnul zrovna lísteček s pěti hvězdičkama je holt ironie osudu, protože Útok žraloka a moje ruleta jsou na tom teď se smysluplností naprosto stejně. ()

Torgal odpad!

všetky recenzie používateľa

Tieto filmy musia vznikať jedine s tým účelom, aby sa divák smial na ich sprostosti. Kto normálny by inak do filmu dal ohavne animovaných zmutovaných žralokov útočiacich na pár chudákov čo sa pred 30 metrov vysokou tsunami schovali do "baywatch búdky" a jediné čo sa im tam stalo bolo to, že im tam natieklo trochu vody? Toto sa fakt nedá brať vážne ani na okamih, hoci prehrávajúci herci hystericky jačia a generická treťotriedna hudba sa zúfalo snaží navodiť dojem napätia. Aspoň že pozerať sa na to je taká sranda :-) 1+/10 ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama