Reklama

Reklama

Shack Out on 101

  • USA Shack Up on 101 (pracovný názov)

Recenzie (5)

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Místy fajn zábava (Slob a jeho marný dorážení, kuchyňská posilovačka) ale jinak podle mě promarněná šance na super prostředí (diner při Highway 101) a nějaký dramatický cold war rozuzlení v závěru. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Shack Out on 101 sleduje každodenní život v jedné zapadlé plážové restauraci kdesi v Kalifornii, kam moc hostů zrovna nezavítá. Pod vším tím bezstarostným škádlením se mezi personálem a několika málo hosty se začíná pomalu rozehrávat špionážní příběh o tajných vládních agentech a komunistických špezích. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Film som sledoval najma kvoli Lee Marvinovi /Emperor of the North, Dirty Dozen/. Marvin tu bol este mlady herec, ale slusne slapal. Ovsem, na temu zapadla restauracia kde sa premele par hosti mi jaxi tie trojpismenkove agentury moc nepasuju. A nepasuju tam ani komunisticki spioni, toto neznamy reziser Edward Dein dost prehnal : 20 % ()

Topco 

všetky recenzie používateľa

Milý noir z prostredia kalifornského dinneru pri diaľnici 101, ktorý ak si vás nezíska hneď prvou, fyzickou scénou na pláži, tak si vás získa pri tej tretej. Spoločným menovateľom je Lee Marvin. Ten tu hrá drzého svojského kuchára, ktorý sa rád pohybuje na hrane. Je to inak taká idylka: traja zamestnanci reštiky a zopár stálych zákazníkov – ale nič nie je tak, ako sa zdá. Ozvláštnením tohto noiru sú bizarno-humorné vsuvky (cvičenie s činkami na barovom pulte, skúšanie potápačskej výstroje, škádlenie medzi pracovníkmi). Špeciálna zmienka smeruje mimoriadne krásnej Terry Moore, ktorá má v súčasnosti 91 rokov. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Pozdne padesatkovy noir/thriller, ktery ma zabavnost, svizne tempo a zajimave figury. A byt se odehrava cely v jedne mistnosti tak ani chvilku nenudi. Cista prace. :) 4+ ()

Reklama

Reklama