Reklama

Reklama

Po šiestich rokoch v drsnom väzení, kam ho umiestnili za brutálnu vraždu, ktorú nespáchal, sa bývalý člen špeciálnych jednotiek Shane Daniels (Steven Seagal) konečne dostane na slobodu. Vo vrecku nemá nič, len rozlúčkový list od manželky, ktorej sa pred časom odnechcelo naňho čakať a nič nehovoriace chabé ospravedlnenie od štátu Arizona, ktorý ho napriek nedostatku dôkazov pred rokmi neprávom poslal za mreže... Rozhodne sa však nemôže sťažovať na nudný nový štart do života – už v prvý večer na slobode sa totiž neplánovane znovu dostane do problémov! Stane sa totiž svedkom brutálneho lúpežného prepadnutiu a vraždy policajného dôstojníka, ktorým sa nemieni len tak nečinne prizerať a – hoci neskoro, aby zabránil najhoršiemu – zasiahne. Nanešťastie však netuší, že si to práve šeredne rozhádzal s čínskou mafiou! Zrazu má na krku z prežitej hrôzy riadne vykoľajenú čínsku krásku menom Tia (Marlaina Mah), tašku plnú špinavých peňazí z drogových obchodov a za pätami zúrivých prenasledovateľov, ktorí si brúsia zuby na obe! Shane rýchlo pochopí, že ak chce skutočne začať nový život, má len jednu možnosť – odpratať z cesty všetko, čo mu ju skríži! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (125)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Ne, Steven nezhubnul, v kožený bundě je opět našlapanej jak Roseanne v elasťákách a už vůbec netočí lepší filmy než obvykle, ale co se změnilo je to, že tu konečně jen nešermuje rukama a neplácá soupeře, ale tady je prostě rozmlátí jak ořechy, využívá svojí obrovský 200 kilový postavy a každýho, kdo se mu postaví do cesty, rozmaže po stěnách, rozmlátí jeho hlavou stůl a nebo ho doslova vmlátí okýnkem do auta, Steven se tady s padouchama opravdu nesere a co, že příběh je debilní, dialogy ještě víc a že alespoň slovní zmínka o indiánech nesměla chybět. ()

Adaamos21 

všetky recenzie používateľa

Steven je člověk, který točí své filmy, protože je má rád a baví ho to (jinak si to nedovedu u jeho poslední tvorby vysvětlit). A tentokrát, na rozdíl od mnoha jeho jiných kusů, jsem se bavil i já. Pocítil jsem jemný závan jeho prvních filmů a přikláním se ke třem hvězdám. I když to přiklonění od 2 ke 3 bylo opravdu mohutné. Naprosto souhlasím s Lateefem... ()

Reklama

jonyyy 

všetky recenzie používateľa

Je tu rok 2010, tak si říkám, že mrknu, co ve filmové branži zatím nabízí a narazím na nového Seagala, který je zatím dokonce červený! (32 hodnocení). Dangerous man nepřichází s ničím novým a Steven je tu opravdu vypasený a další věci, co jeho odpůrci neustále připomínají. Ale díky originálnímu looku, sympatickým hercům se jedná o poměrně povedený i když maličko naivní triller. Na obranu Stevenovy nadváhy, myslím, že to není nic na škodu a starý, perfektně pohybově vybavený a obtloustlý akční hrdina je alespoň něco originálního a já to Stevenovi jeho roli na svět naštvanýho maníka fakt baštím. Ještě čekám na Machete, kterou jenom potvrdí, že je definitivně zpátky. 65% ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

V minulém díle jsme viděli .... Steven Seagal tentokráte vyměnil rumunské prostředí za pravděpodobně americké území a Rumuny za Asiaty. A to jsou změny které ač se to nemusí zdát, dosti zvýší kvalitu. Scénář je sice chabý, akce zrychlená jako by si někdo hrál s přehráváním, ale po Ruslanovi rozhodně další Stevenům kousek, na který se dá koukat. PS: Steven si jinak opět nechal dodatečně přidat lechtivou scénku, ve které jeho manželka nápadně připomíná barovou tanečnici než milující choť. Herci uvěřitelní. Mě tohle u Stevena stačí. 35% ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Steven sa stále dookola pohybuje v začarovanom kruhu a jeho kariéru už dnes môže spestriť a osviežiť len nejaká podarená vedľajšia rola v pripravovanom 'Machete'. Tentokrát Stevena zradil príbeh, ktorý bol naozaj trápením a za všetko hovorí fakt, že keď som musel na pár minút prerušiť sledovanie filmu, tak som si po chvíli nevedel spomenúť o čom to vlastne celé je. Nezáživný, otravný príbeh s debilnými charaktermi postáva a otrasnou kamerou, poprípade strihom. Na moje prekvapenie sa však tentokrát dalo pozerať na osobné súboje, v ktorých sa Steven dostal celý do záberu a je ich viac ako v jeho posledných troch filmoch dokopy. Prestrelky som tiež čakal na horšej úrovni, takže pre mňa tento film sklamaním určite nebol. Škoda, že to nemôžem napísať a hodiť mu napríklad štyri hviezdičky ako to bolo kedysi dávno. 45%. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama