Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(viac)

Recenzie (82)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Naprosto famózní seriál, plný hlášek, nadávek a her. Rolfe je velmy nasraný hráč, který nevynechá větu bez toho aby nenadával(jeho nejoblíbenější slov je jednoznačně ASSSSSSSSSSSS!!!). Mám za sebou všechny díly, a ani u jednoho jsem se nenudil, a musím přiznat že hrát nějaké takovéhle hry jako třeba Dr. Jekyll and Mr. Hyde musí být opravdu strašné. Humor je postavený na nadávkách, ale prostě Rolfe je dokonale vsune tak aby působily co nejpříjemněji. Pak tu najdeme pár hoven, třeba na Bunnym. No já se královsky bavil, pokud máte rádi hry či velkou dávku nadávek jděte do toho. You piece of shit from fucking banana. ()

Revanx 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem inak ako za 5. Vlastne nikto kto hral niektoré z tých shitty games, čo Rolf recenzuje asi nemôže za menej, pretože Rolf je výborný, show je úžasná a výber hier je skvelý. A je dobré, že nám ukazuje, že ani v tých zlatých časoch kvalitných hier nebolo v hernom priemysle o nič menej odpadu. It fuckin' sucks, it suckin' fucks, it fuckin' blows, it's a piece of shit, and I don't like it. ()

Reklama

Kozy9 

všetky recenzie používateľa

Dokonalý počin vo všetkých smeroch. Geníále zrealizovaný sen každého starého hráča videohier. Nerd podáva satiricko-ironický pohľad na kvalitu klasík z obdobia vlády Segy, Nintenda a Atariho a jeho recenzie sú nadmieru svojské, vtipné a vulgárne. Pre niekoho môže jeho vystupovanie pôsobiť detinsky no pre verných hráčov je jeho správanie iba dokonalým obrazom skutočnosti. Každý z nás gamerov totiž vie koľko ovládačov rozbil a koľko vecí rozkopal kým prešiel frustrujúcu pasáž určitej videohry. Hudba, scenár a dialógy (či skôr repliky) sú bezchybné a nezabudnuteľné. Jediné mínus predstavuje fakt, že tento seriál je orientovaný iba na úzku skupinu divákov, no tí si ho cenia nadovšetko a preto bezrozmýšlania 90%. ()

Don82 

všetky recenzie používateľa

Pravděpodobně jediný a nenapodobitelný průvodce minulostí video her pro Atari, Senegu, Nintendo a jiné prehistorické zařízení, okořeněný odzbrojujícím komentářem a skvělými hláškami Jamese Rolfeho. Vtipně podané, bez servítek, strefujíc se do těch nejhorších nápadů, blbostí a jiných zhovadilostí tvůrců video her v minulém století, hraničící s pochybnostmi o jejich duševním zdraví. Pro správného nerda je tento web seriál povinnost! S titulky lze sledovat zde: http://www.videacesky.cz/tag/angry-videogame-nerd ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (9)

  • Ačkoliv to James D. Rolfe nikdy přímo neřekl, za nejhorší hru kdy vůbec vyrobenou považuje "E. T. the Extra-terrestrial Game" pro konzoli Atari. (P. J. D.)
  • Angry Video Game Nerd byl zvolen nejlepším online webseriálem na třetím Mashable's Annual Open Web Awards, který se konal 16. prosince 2009. (skrblik007)
  • Pivo, které James Rolfe v seriálu pije, se jmenuje Rolling Rock. (Petronom)

Reklama

Reklama