Reklama

Reklama

Skupina policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Banda zločincov, ktorá ho má na svedomí, sa ukrýva vo výškovej budove na predmestí Paríža. Tam sa po zuby ozbrojení policajti vydajú. Trestná výprava sa nepodarí, no všetkých  začnú ohrozovať zombíkovia, ktorí sa znenazdajky odkiaľsi vyroja. Ak chcú policajti, aj ich protivníci prežiť, musia spojiť svoje sily. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (194)

Ruut odpad!

všetky recenzie používateľa

Bez vtipu, bez nadhledu, bez napětí. Za to s hromadou blbečků v drahých hadrech, kteří pořád sprostě nadávají a do všeho idiotsky střílí automaty. Krom toho díky naprosté tmě není vidět ani to nekončící gore. A nemusím dodávat, že naprosto nikdo tu není sympatický - banda kreténu, která má jen samé oplzlé kecy ... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Celkom obyčajný, štandardný zombie film. Je tu plno akcie, naháňačiek, krvi, pár lakačiek.... jednoducho všetko čo k akčnému hororu patrí. Má však jednu veľkú chybu. Ide o tuctovku veľmi rýchlo zabudnuteľnú a zbytočnú, pretože podobných filmov sú plné sklady, je ich už tak veľa, že sa stávajú jedným a strácajú svoju osobitosť a jedinečnosť. Verte mi... viem to, z vlastnej skúsenosti. Totiž na konci filmu som si uvedomil, že vlastne som to celkom nedávno videl, ale jednoducho mi vyfučal z hlavy :) 50/100 ()

Reklama

ghatos 

všetky recenzie používateľa

Francouzi si za poslední dobu udělali dobré jméno v hororech, proto jsem se rozhodl dát šanci La Horde. Zvolil jsem špatně. Zombíci jsou (nejen) tady nudní. Nekonali se ani žádné velké gore orgie. Jen dvě scény stojí za povšimnutí (pytlík a bratr). Vadil mi taky prapodivný střih a zrychlené záběry při akci. Největším zážitkem z celého filmu je česká stopa, to se opravdu často neslyší :) ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Zase tak brutální ani krvavé, jak se různě před uvedením filmu psalo, La Horde není... Partička rádoby drsných policajtů si jde vyřídit účty do jednoho baráku s několika parchaty, kteří jim zabili kolegu... No a tím vlastně scénář končí... Pak už následují jen ničím nenápaditá jaktka, kde se zběsile střílí po všem co se hne a naprosto stupidní rozhovory, mezi vyloženě nesympatickými postavami... Neříkám, že je to vyložené zklamání, veterán s kulometem nebo jatka v garáži byly hodně dobré, ale mé očekávání byla o mnoho větší... Prostě průměr... ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Žabožrúti to vedia aj lepšie, hlavne keď sa nenavážajú do zombíkov. V príbalovom letáku som čítal čosi o atmosfére, no v mojom sete nebola, hlavné postavy sa tvária drsne, dokonca aj policajtka je „drsný chlapík“ (v Hriňovej tomu hovoria že „tough guy”) a sympatickým je jedine veterán, čo sa s tým nesere a dokáže odrovnať schodisko aj po štvrté podlažie. Strihači sa môžu pochváliť dvoma či troma bojovými scénkami, ináč stoja za milú kedveš. Vkladal som do filmu veľké nádeje a nakoniec mi len uvoľnil zastavené vetry. (Toho génia, čo to nazval Zombie Apokalypsa, by mohol niekto prevetrať mačetou.)60% ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama