Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Farmaceutická spoločnosť Muller chce čo najlepšie predstaviť svoj nový produkt a tak usporiada extravagantný večierok. Pozve svojich riadiacich pracovníkov, manažérov a zamestnancov. V priebehu večera sú hostia vyzvaní, aby sa zúčastnili hry, ktorej princíp spočíva v hraní určitých rolí. Hra sa však zvrtne iným smerom – je to vlastne masívny simulačný tréning manažmentu. Čoskoro sa začnú šíriť reči, že spoločnosť je v konkurze. V panike si chce každý zachrániť vlastnú kožu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

samuelsson 

všetky recenzie používateľa

Tým, že nemám žiadne skúsenosti so "svetom manažérov", tak mi často unikali niektoré vtipy a často som sa v deji strácal. Toto ubralo jednu hviezdu. ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Psychohrátky pro manažery aneb Ani ve Francii to nemají zaměstnanci lehké. 1) V první půlhodině se mění role a divák nevychází z údivu. Výborně. Pak ale, zdá se, invence došla, děj se rozmělňuje a ztrácí zřetelné kontury a k udržení fazóny se tvůrci uchylují k neprediktabilním silám, které jako deus ex machina vstupují na scénu, aby děj uchránily od totálního rozkladu a alespoň částečně udržely formu a kázeň. Na místo vtipného manažerského tréninku nastupuje smutná salónní veselohra s prvky frašky. 2) A je to škoda, protože námět filmu je skvělý a jednotlivé obrazy rovněž. Jenom to nějak moc nedrží pohromadě. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Představte si že někam jdete a všichni na Vás čuměj, to se okamžitě probudí pocit méněcennosti, nedostatku a skutečnosti, že něco není v pořádku. Tenhle film tak v tomhle případě taky není v pořádku, protože se točí kolem chlapa, na kterýho všichni čuměj a on se vyjadřuje jak pětiletej zajíc při honitbě za veverkou. Je pravda, že si to nechci brát osobně, ale tenhle film mě osobně hodně zasáhnul a po skončení jsem přemejšlel, jestli se mi alespoň myšlení ještě ten večer vrátí do uchopitelného normálu, nebo omdlím vyčerpáním z naprosto zbytečného filmu. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama