Reklama

Reklama

5 proti 5

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2007, 40 min

Obsahy(1)

Moderátor Andrej Bičan v súťažnej relácii, kde sa proti sebe stretávajú vždy dva súťažné týmy, každý zložený z piatich rodinných príslušníkov. Týmy sa snažia uhádnuť najpravdepodobnejšie odpovede stovky respondentov na rôzne otázky, ktoré im boli položené. (lilina133)

Recenzie (120)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát a pointa tejto relácie sa mi vždy celkom pozdávali. Dá sa na to pozerať a odpovede na niektoré otázky sú naozaj veľmi nápadité, že napokon dokážu vyvolať dokonca úsmev alebo smiech. A keby Bičan ubral zo svojho do neba siahajúceho hyper excentrizmu, tak by to bolo len a len prospešné. Bohužiaľ, Andrejko to nehorázne preháňa a napokon ten jeho prejav je skôr na škodu ako úžitok. ()

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Tato slovenská verze soutěžního pořadu je podle mne o třídu lepší než býval její český protějšek. Má totiž skvělého moderátora - celý pořad stojí a padá s Andrejem Bičanem. Bez zajímavosti nejsou ani odpovědi dotazovaných účastníků průzkumu. Pokud to jde, snažím se občas strávit půlhodinku před televizním zpravodajstvím s tímto pitvořícím se a vtipným chlapíkem. ()

Reklama

frolish 

všetky recenzie používateľa

Relaciu poznam z Primy a tam ma zaujala o nieco viac, napriek tomu prijemna oddychovka. Moderatorske vykony Bicana su ako na hojdacke - niekedy naozaj velmi vtipne, inokedy az extremne otravne. PS. Po nieco vyse roku musim uznat, ze z Bicana sa stal vtipny netuctovy moderator, ktory je v kombinacii s dobrymi otazkami a sutaziacimi schopny vyprodukovat fajn zabavu pre celu rodinu. Aspon nieco pozeratelne na tej STV-cke. ()

schnegy 

všetky recenzie používateľa

Je zaujímavé sledovať, ako obkomentár niekto Bičana zatracuje a niekto zase vychvaľuje. Skrátka vám ten človek sadne, alebo nie. Ja som skôr druhá kategória, občas sa na ňom naozaj zasmejem a vôbec mi ako "poloretard" nepripadá. To mi skôr tá partička nesedí. Každý má iný vkus, preto neodsudzujte, kým si nepozriete ;) Na všedný podvečer celkom fajn zábava. ()

ac1976 odpad!

všetky recenzie používateľa

To snáď nemyslíte vážne! Tak sme si u nás v našej krásnej krajine vychovali ďalšieho mediálneho parazita, ktorému sa u nás nadáva CELEBRITA! Súťaž, ktorá obohatí a poučí rovnako ako superseriál Panelák, navyše to uvádza uvrešťaný psychoš Bičan, ktorý je rovnaký blb ako bol (vlastne stále je) Pročko, akurát nehvízda. Hnus! ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama