Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Ako porovnávam zmysel niektorých programov v komerčných televíziách, tak tento je jednoznačne z tých zmysluplnejších. Niektoré programy sú vyslovene zamerané na intrigy a sexuálny podtext, ktorý predáva (vyvolení, hotel paradaise), niektoré aspoň umožňujú šikovným sa zviditeľniť, rozvinúť a preraziť (superstar, talent) a niektoré sú zamerané na tých, ktorí inak veľa šancí od života nedostali, sami si veľmi pomôcť nedokážu a splnený sen pre nich môže byť naštartovaním do života a niekedy aj zviditeľnenie ich situácie a motivácia iných aby pomohli. Čiže aj odhliadnúc od Vila ako moderátora si to tri zaslúži. ()

BoncheR 

všetky recenzie používateľa

Úplne zle. Najprv som túto reláciu odvrhoval, zvlášť po prvých príbehoch, ale potom som jednoducho zmenil názor. táto relácia ľudom mení životy a pomáha im nezištne, bez akýchkoľvek sebeckých nárokov, takisto Vilo Rozboril... naozaj to nevyzerá že by to robil pre peniaze alebo pre slávu. fakt, jedna z mála tak veľmi vydarených relácii za poslednú dobu na takej komerčnej televízii ako je Markíza. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Komerčné a farebné vyzdvihovanie ťažkých ľudských osudov, občasná pomoc a plnenie minimálnych prianí, pre zlepšenie nálady obetí nešťastia tohto sveta. Istú ľudskosť a myšlienky oceňujem, nepáči sa mi však istý hyenizmus a aj marketingové svinstvo okolo toho. Tak, či tak, je to však emocionálna bomba. Chcel by som vedieť, aká úprimnosť je tam zo strany moderátora a štábu, ale nehodnotím to cez dojmy, ale cez to, aké to je. Teta mi vravela, že jednej jej známej, čo má choré dieťa volali, či nechcú splniť nejaký sen, ona odmietla sa takto prezentovať. Je to veľmi rozporuplný program, ale na svedomie ľudí a ich správanie a nahliadanie na tento pominuteľný život a priority, ktoré v živote máme, to nie je až tak zlé. ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

V rámci rôznych slovenských relácií a iných televíznych programov ide o naozaj lepší prípad. Osobne mi to pripadá, ako tá najlepšia relácia kde ľuďom, ktorý nemali v živote šťastie, trpia nejakou chorobou, a inými problémami sa snaží pomôcť Vilo Rozboril, vždy s nejakým sponzorom, vďaka ktorému sa podarí vysnívaný sen splniť. Príbehy sú nadherne spravené a u Modrého z neba nemám čo kritizovať, i keď chápem, že niekoho to nebaví a viem aj pochopiť kvôli čomu. V tom ja chyby nevidím. ()

Pukancek 

všetky recenzie používateľa

Aj keď si to pozriem len raz za čas, myslím si, že nie je nič lepšie a úprimnejšie ako príbehy úplne obyčajných ľudí, ako je každý jeden z nás. a Je krásne sledovať, ako sa im plní aspoň malý kúsok toho, čo by si priali. Lepšie ako sledovať prominentov, ktorí majú všetko. také relácie neznášam (Smotánka a pod.) ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)
  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)

Reklama

Reklama