Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (242)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Indická, hořkosladká, romantická komedie o třech skvělých kamarádech, která překonává všechny žánrově podobné komedie tříhodinovou délkou a podivnými muzikálovými čísly. Indická kinematografie je prostě jiná než evropská nebo americká ale "3 idiots" díky jednoduché formě dokáže zaujmout prakticky kohokoliv, kdo u filmu rád vypne a pobaví. Jen ta stopáž, zde opravdu není na místě a v případě daného žánru je smrtící a občas se díky ní film stává zbytečně překombinovaný a zmatený. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $7,6miliónaTržby USA $6,532,874Tržby Celosvetovo $77,200,000║ Prekvapenie ako hrom, človek spočiatku čaká infatilnú praštenú komédiu a ono to má tak dokonale prepracovaní dej až som nemo ostával v šoku, skvelú zábavnosť až dokonca gradovanú do nezadržateľného hurónského smiechu, fakt som sa niekoľko krát neudržal, do puntíku premyslené scénky, skvelých hercov, dobré tanečné doprovody, ...a tá strašidelná minutáž takmer 3hodinová je úplne využitá pre dej, na nudu nevýjde čas, no ako na Indiu by som nepovedal že takto dokážu zvládať filmy. /100%/ ()

Reklama

Mr.Pumpkin 

všetky recenzie používateľa

Moje první setkání s Bollywoodem dopadlo celkem slušně. Tři idoti jsou zábavným a milým filmem, který dokáže místy trochu dojmout, a jeho poměrně napálená stopáž o 170 minutách uteče jako voda. Překvapivě ani hudební vložky mě vůbec nerušily. Chvílemi je to trochu naivní nebo přitažené za vlasy, ale to k produkci Bollywoodu nejspíš patří a nijak zvlášť to neobtěžuje. Spokojenost. 85% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aal izz well, Aal izz well, Aal izz well :) Dostal som neskutočnú chuť na niečo indické a akurát toto dobre padlo do rany. Bolo to naozaj svojské a hlavne som bol rád, že to nebola úplne čistá komédia ako by som pôvodne očakával. Bolo to tak harmonicky dramatické a komediálne zároveň, a presne táto rovnováha dokázala vytvoriť skvelý filmový zážitok. Trojica spolubývajúcich na vysokej škole inžinierstva sa pretĺka štúdiom naozaj zaujímavým spôsobom a napokon predsa len dokážu nasmerovať svoj osud smerom k tomu, čo ich naozaj v živote napĺňa. Aj keď tá 3-hodinová dĺžka filmu mnohých odláka, v podstate sa ani nedá povedať, že by v tom boli nejaké hluché a nudné pasáže. Stále sa dej pekne vyvíjal a aj tá dramatizácia prispela k tomu, že to nebol len tak obyčajný ľahkovážny film. Možno niektoré situácie pôsobili naozaj prehnane, dokonca až trápne - treba brať do úvahy, že to je India a tá si nenechá zrejme nikdy vziať svoj štýl a tradičnosť. Ja som nadmieru spokojný a pri pohľade na scény, kde sa objavila krásna Pia (Kareena Kapoor), tie 3 hodiny ubehli ako voda. Už teraz sa teším keď si pozriem aj iné filmy s Kareenou, lebo z nej vyžaruje niečo neuveriteľne príjemné (neprekvapilo by ma keby sa mi o nej dnes aj snívalo). ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ja si na tie indické tančeky a muzicírovanie vo filme asi nikdy celkom nezvyknem. Nie je to pre mňa to pravé orechové. Ale uznávam, táto komédia mala niečo do seba, pár scénok sa celkom vydarilo. Len je hrozná škoda, že to bolo tak neskutočne a hlavne zbytočne natiahnuté. Vzhľadom na to, že ma dejová linka tak nebavila ani emocionálne nezasiahla ako napr. P.K. (2014), som sa tu miestami trochu nudil. Lepší priemer. 65/100 ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (8)

  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)

Reklama

Reklama