Reklama

Reklama

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Trochu nevšedný thriller (hororom by som to nenazval). Celý film sa odohráva na chate, kde sa rozprúdi psychologická hra na mačku a myš medzi trojicou mladých dievčat a jedným postarším cudzincom, o ktorom si myslia, že je masový vrah. Raz je priviazaný cudzinec, potom slečinky, potom opäť cudzinec... a otázkou naďalej ostáva, či je nevinný a "kto z koho". Je to jeden z filmov, ktorý má slušnú atmosféru, pekné prostredie a sympatické herecké výkony, a aj napriek tomu, že sa v ňom toho veľa neudeje, nenudí. Áno, sú tam miesta, pri ktorých ostáva rozum stáť (napr. pri slasheroch by som to neodpustil). Tuto sa mi to však páčilo, lebo tie chuderky samé nevedeli, čo majú robiť, a tým pádom je najväčším kladom thrilleru nepredvídateľnosť. Potešil ma aj záver, skončilo sa to celkom vtipne. Po druhej projekcii pridám ešte hviezdičku naviac, lebo sa mi to proste zdalo zaujímavé. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Film začíná docela zajímavě a buduje klasické napětí ... Tři dívky se vydávají do lesů tábořit na opuštěnou chatu, budování napětí, děje se pár divných věcí, řeší se vypjaté vztahy mezi sebou ... Pak příjde záhadný cizinec. ak se řeší záhadný cizinec. Celé to vyzní jaksi do prázdna, některé scény mi přišly naprosto ujeté v rámci kontxtu děje (tzn. proč tam je teď zrovna tohle?"). Jako začátek v pohodě, ale pak je to o ničem... ()

oli.G 

všetky recenzie používateľa

Tri kamarátky na opustenej chate a jeden nečakaný hosť. Tajomný thriller bez kvapky krvi, s trochu pochybnou logikou, no s dostatočnou dávkou napätia. Nič svetoborné, ale každé trochu odlišné pojatie témy "teenageri v lese" sa cení. Za záver palec hore. ()

Reklama

Reklama