Reklama

Reklama

Terryho Bernarda už pred rokmi opustila manželka, a tak sám vychováva ich dcéru Angelu. Pretĺka sa životom, ako sa len dá, ale po úspešnej transplantácii srdca pred piatimi mesiacmi sa zdá, že mu svitlo na lepšie časy a dokonca sa objavila aj nová láska. Lenže nič nie je dokonalé a od operácie sa Terrymu zjavujú útržkovité záblesky z noci, keď zomrel jeho darca a jeho manželka. Čoskoro vyjde najavo, že sa to nestalo prirodzenou cestou. Terry začne na vlastnú päsť pátrať po okolnostiach vraždy, ku ktorej údajne došlo pri nevydarenom lúpežnom prepadnutí. Odhalí desivú pravdu o tom, že nemocničný personál je zapletený do obchodu s ľudskými orgánmi. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (23)

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Další slátanina na téma "mám nové srdce a tak i myslím a cítím jako jeho původní majitel". Jenže ten byl krutě zavražděn, z čehož plyne jediné. Pomsta. Větší kokotina na stejné téma sice taky existuje, ale tohle není o moc lepší. Škoda celkem solidního obsazení, nevím na co režisér Lucase a Headeyovku ukecal, ale napařila bych mu za to týdenní maratón s filmy Uweho Bolla. Třeba by pak procitl. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Tell-Tale“ v sobě nemá potřebný potenciál, kterým by dovedl strhnout, anebo který by dovedl skutečně ohromit nebo ochromit diváka. Je to taková sázka na jistotu, která s sebou nenese nic speciálního, ale jednoduše chce divákovi trochu zamotat hlavu. Ani to se moc neděje. Zůstává tedy u toho, že je snímek spíše podprůměrný než jakýkoli jiný. Ani Lena to nezachrání. ()

Reklama

Nick Tow 

všetky recenzie používateľa

Film produkovali bratia Scottovci (Ridley a Tony) - a táto skutočnosť akoby sa podpísala aj pod vizuálnu elegenciu snímky. Žiaľ, ďalej už chváliť nie je čo (vlastne áno, výborný herecký výkon malej Beatrice Miller - hoci na nej film zďaleka nestojí). Problémom je už téma (srdce, žijúce si po operácii v hrudnom koši nového majiteľa vlastnými spomienkami a túžiace po odplate - no, ehm, téma stará a lákavá ako Frankensteinove spoďáre) a problematický je aj spôsob akým nám ju Michael Cuesta rozpráva. Krútiť hlavou budete aj pri konaní niektorých postáv (detektív, navádzajúci hrdinu k ďalším vraždám, dokonca s priloženou pištolou v balíčku) . A klincuje to "pointa", akú by sa súdny scenárista rozhodol hodiť na papier iba v prípade, že by sa za ňu prihovoril aj majster sveta happyendov Spielberg. Vďaka niektorým pekným filmárskym čerešničkám sa na to pozerá celkom dobre, ale mozog vo vlastnom záujme pošlite spať pred stlačením tlačítka PLAY. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Takový obyčejný romantický mysteriózní thriller. Docela nudný. Ta zápletka, respektive pointa mě docela zklamala, čekal jsem trochu více. Závěrečný "twist", respektive re-pointa už je jen nepovedenou snahou o něco zajímavého. A tak jediné, co mě na filmu zaujalo byla samozřejmě Lena Headey. Ta nezklame nikdy. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Nuž, čo k tomuto výtvoru povedať? Tak v prvom rade je tam charizmatický Josh Lucas, ktorý do filmu dáva kus svojej charizmy(modré oči, a krásny hlas). Príbeh s podobnou zápletkou sme tu už mali, lenže táto zápletka bola predsa len v niečom iná. Páči sa mi racionálnosť hlavného hrdinu, v určitých okamihoch by som ho pravdaže najradšej zabila, ale v podstate sa nespráva ko typický hrdina, ktorý sa snaží robiť všetko podľa pravidiel. Soundtrack je v pozadí veľmi jemný sotva badateľný, ale určite tomuto filmu prospieva. Však si neviem predstaviť, že by sa mi vzadu ozývala dajaká chytľavá melódia. Scenár je v poriadku, rovnako ako aj obsadenie hercov do ostatných rolí. Možno to robí fakt, že som to pozerala po Anglicky, ale osobne sa mi tento thriller páčil a určite si ho pozriem znova. 70% ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama