Reklama

Reklama

Julie

  • Francúzsko Julia (viac)
Trailer

Život extrovertní alkoholičky Julie (Tilda Swinton) se hroutí. Ztratila práci, a aby získala peníze, rozhodne se unést 8-letého syna bohatých sousedů Juliiných prarodičů... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

leon_id 

všetky recenzie používateľa

Tilda Swinton mela zase jednou stesti na role. Julia predstavuje vecne opilou rozhodnozku, ktere jednou z toho chlastu rupne v kouli a pak uz se razem roztaci kolobeh udalosti, ktere nelze vratit zpet. Tahle anglicka aristokratka tu cely film tahne sama, alkoholove excesy zvlada zcela s prehledem, stejne jako nervove vypjate situace v druhe puli filmu. Pribeh se me zda trosku prekombinovany pro umele navozeni atmosfery, ale celkem se zadarilo - az do uplneho konce sem vazne netusil, jak se to cele vyvrbi a na chvilku jsem mozna zacal te zrzate mrse fandit. Davam 70% (odpovida take procentu odhozenych svrsku me oblibenkyne Tildy! ;) ()

Rockerman 

všetky recenzie používateľa

Naprosto nezařaditelný film s málo uvěřitelným příběhem.Zoufalá alkoholička unese osmiletého chlapce,požaduje 2 mil. dolarů,aby nakonec nedostala nic a naopak přilnula k tomu klukovi.Každý film je fabulace,budiž,ale přesto film trpí užvaněností,je k nevydržení dlouhý a ani herecké výkony se mi nezdály.Podprůměr! ()

Reklama

adriane9 

všetky recenzie používateľa

"Hele, sousedský vztahy jsou mi fakt u prdele.." Tildin výkon je nezapomenutelnej jen co je pravda. Nevim proč ale tyhle šílený opilý ženský mi vždycky přirostou k srdci.. Každopádně děj je moc dlouhej akrom Julie tam opravdu není nic co by zaujalo,všechny další postavy jsou pod úroveň, dokonce i ten závěr mě nijak nedojal. ()

Porp 

všetky recenzie používateľa

Dúfal som, že film pôjde viac do hĺbky a bude skúmať vzťah medzi ženou alkoholičkou a chlapcom vyrastajúcim bez matky. Miesto toho je tam až príliš mnoho "vaty". Chvíľu som si tuším aj podriemkal, no s istotou viem, že som o nič neprišiel. Zaujímavé sú hlavne momenty v motely a Juliino kruté zaobchádzanie s dieťaťom. ()

sona123 

všetky recenzie používateľa

Celý film stojí na výkonu báječné Tildy (ona to ani jinak neumí). Julia je nesympatický looser, alkoholička, zoufalec, který překročí hranici a vstoupí do míst, odkud už není návratu. Přesto v sobě nakonec kus lidskosti vykutá. Kulisy jsou odpudivé a vrcholem je pak Mexiko a Mexikánci. Francouzská kinematografie se nezapře, ale hvězdé dílo to určitě není, na to je téma příliš tuctové. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Hoci Tilda Swinton hrá alkoholičku, sama o sebe tvrdí, že v skutočnom živote si nemôže vypiť, pretože by po jednom poháriku hneď zaspala. (Fabrinka)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Mexiku. (Arsenal83)
  • O drobné dilema se postaral distributor snímku, který na přebalu DVD nosiče uvádí jméno hlavní aktérky jako Tilda Swanton. Správné je Tilda Swinton. (Conspi)

Reklama

Reklama