Reklama

Reklama

V snímku Grave Encounters 2 sa nám predstaví študent filmografie, ktorý je posadnutý originálnym filmom Grave Encounters a dohodne sa s kamarátmi na návšteve psychiatrickej liečebne, v ktorej sa odohrával pôvodný film. (nessbeal)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (187)

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[2/10] This is fuc*ing bullshit. Výsmech voči jednotke. Fu.. Ťažko hladám správne slová. Samotný film nieje až tak zlý, ale záverečný zvrat ktorý sa tu ukáže je tak trápny a zbytočný, že to úplne zmenilo celé vyznenie tejto časti a voči jednotke je to tiež nespravodlivé, nakolko to bol dobrý horor. O tom zvrate nebudem písať- je to na dlho a nechcem spoilerovať. Ale je to mizerné a úplne dno tých ktorý to takto chceli zakončiť. Film je ako celok rovnaký ako jednotka, pol hodina zoznamovania s postavami a zvyšok v budove. Herci o dosť horší, film je celý podaný v teengerskom štýle a výrazne mu to ubližuje, nieje tu žiadna postava ktorej by sa dalo fandiť. Sklamali ma aj hororové scény. Sú nevýrazné, zle načasované, predvídateľné a neobsahujú žiadny dobrý moment ktorý by aspoň za niečo stál, žiadne lakačky a nič podobné. Napätie a atmosféra to je takisto nulové. Čo môžem pochváliť je pridanie hlavného hrdinu z jednotky do tejto časti. Ked´ si to zhrniem, som dosť sklamaný ako to dopadlo. Grave Encounters 2 je slabý horor. Je to kopirák jednotky s teenegerským obsadením, s rovnakým dejom a s nedostatočne dobrými hororovými scénami, takže film nemá čo ponúknuť a už vôbec nemá čím prekvapiť. Po vydarenej prvej časti som čakal pri najhoršom podpriemerný horor, ale ani tie 2* filmu nedám, pretože záverečný zvrat mi absolútne zmenil názor na túto časť a už ju nechcem viac vidieť. Nieje dôvod. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

A u mně menší Zklamání! Oproti Skvělé Jedničky, kterou pokládám za jednu z nejlepších Paranormálních Duchařin Všech dob, co se týče Lekaček, je to skvělý zástupce Drag me to Hell, ale tady? 50 minut se neděje Nic, fakt NIC! pak to začne, ale jako by to, přestalo na mně fungovat, ani jednou jsem se NELEKL!! Trailer sliboval, více Akce, Duchů.. Větší Insane, a mně přišla Jednička dynamičtější, vraždy byli lépe propracované, tady se na to celkem Vybodli! Nenudil jsem se, Zábava je to fajn, pořád se jedná o Nadprůměrný FF, ale ve srovnání s Jedničkou, slabší Odvar:( ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Po obstojnom záujme o found footage horor Grave Encounters prichádza po roku jeho pokračovanie, ktoré z neho priamo vychádza. A to nielen príbehovo, ale aj "reálne", keďže sa zaoberá ľuďmi, ktorých pôvodný film uchvátil natoľko, že sa rozhodnú navštíviť psychiatrické priestory kde sa odohrával, aby si overili, či tu pôvodní aktéri skutočne mohli zmiznúť. Samozrejme narazia na niečo podobné a v duchu originálu si všetko handy-camujú. Rozbeh je síce strašne zdĺhavý, prestrelený, ukecaný a hodnú chvíľu trvá, kým sa začne diať niečo, čo by pripomínalo horor. Chválim však následný rozvoj deja a nadstavbu na originál, ktorá pekne sedí, i keď je všetko o niečo väčšie; väčšia stopáž, viac motačiek, lokácií, zámerov, postáv, akcie, ale aj lepšie vybavenie a viac efektov. Mne sa to zdalo približne rovnako dobré ako jednotka (teda zľahka nadpriemerné) a myslím teda, že komu sa páčila, bude sa mu páčiť aj pokračovanie. ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel found footage hororu Grave Encounters nebol ani trochu originálny, ale hlavne kvôli pár pôsobivým momentom sa jednalo o vcelku vydarenú záležitosť. Pokračovanie však ale oproti jedničke pôsobí ako bohapustá sebaparódia. Partia študákov nejakej filmovej fakulty sa rozhodne navštívíť blázinec z jedničky a dokázať že to nebol film, ale realita. No a čaká ich tam presne to isté čo čakalo hrdinov prvého dielu, pretože toto pokračovanie jedničku dejovo priamo kopíruje. Najhoršie je že tentoraz sú hrdinovia skutočne nesympatická sebranka vyhulených teenagerov, ktorým som za ich hlúpe kecy a debilitu želal smrť už od začiatku. Zhruba dve tretiny filmu sa okrem nudného rozjazdu dali v pohode stráviť. Posledná tretina je ale skúška divákovho vkusu a vyvalí sa na vás toľko nezmyslov a klišé, že je to až nechutné. Záver až drzo vykráda Evil Dead 2 a posledný záber je už vyložený výsmech. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

No zezačátku sem se docela bál, o co tu půjde, protože to začlo tím dokumentem o tom, jaká byla a nebyla jednička, což se mi moc nezdálo chytrý. A pak už jenom ten nápad, že se to opravdu stalo, tak se tam pojďme podívat ne? A pak už to prostě melo podobnej náboj jako jednička, čehož sem se až bál, aby to prostě jenom nebyla kopie, ale nebyla. Bylo tam dost novjech prvků, který tu dvojku tolik nepotopily, ale pro mě spíš oživily. Co se týče toho top, tak asi když utečou, jedou si výtahem a objevej se znova v tunelu, to bylo parádní. No a koncovka celkem překvapivá, že ho budova takle pustila, ale jo, povedlo se, žádnej propadák z toho nebyl... ()

Galéria (64)

Zaujímavosti (7)

  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama