Reklama

Reklama

War of the Dead

všetky plagáty

Obsahy(1)

Na celom území Spojených štátov sa objavuje čoraz vyšší počet nezvyčajných a nemilosrdných útokov, ktorých cieľom sú veteráni z 2. svetovej vojny. Čoskoro sa príde na to, že za útokmi stojí trojica nemŕtvych nacistov. Jedinou osobou, ktorá môže ešte žijúcich veteránov zachrániť pred hrozným osudom, je špeciálny agent Conda, člen záhadnej skupiny strážcov. (Incantator)

(viac)

Recenzie (2)

mosnak odpad!

všetky recenzie používateľa

Strhující trailer,jak prase! Tak sháním tento snímek s očekáváním,že dostanu zábavnou podívanou a dostal jsem opět další skoro-zombies sračku. Jsem nepoučitený :-( 5% (za snahu a za to,že mě donutili si ten film sehnat). ()

drankeryth odpad!

všetky recenzie používateľa

Uz velmi davno som nevidel absolutne zly film a to sa mi prave podarilo s tymto filmom. Taku sracku akoze horor o zombikoch v tomto filme sa tak lahko nevidi. Tie divne spravania ohladom akoze hercov bolo absolutne amaterske a s herectvom to vobec nemalo nic spolocne. Ten akoze policajt nemal chybu, to co tam zahral, sa len tak lahko nevidi:) A samotni zombici strach a hroza ich vidiet, takych nepodarenych magorov som ani nemusel vidiet, co tam stvarali vo filme. Skoda casu straveneho pre tento film, to si uz radsej pustim reklamy v telke, tie su viac zaujimave nez tento odpad. ()

Reklama

Reklama