Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francúzsko Hôtel Chevalier
Krátkometrážny / Dráma / Romantický
USA / Francúzsko, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenzie (130)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Pocity z tohto kraťasu sú zatiaľ najlepšie z Andersonovej tvorby, paradoxne na tom ale Anderson nemá najmenšiu zásluhu a myslím, že takáto forma reklamy je trošku pod úroveň. I keď samozrejme veľmi poteší. Ak však nebude mať absolútne žiadny súvis s propagovaným filmom 'The Darjeeling Limited', dávam okamžite o hviezdičku menej. 60%. ()

rybitvi 

všetky recenzie používateľa

Tento krátký předfilm Darjeelingu Limited mě zaujal více než samotný film. Záhadná minulost, jistá přítomnost a neznámá budoucnost dvou lidí v hotelovém pokoji na 13 minut bohatě vystačí. Osobně bych uvítal, kdyby Anderson natočil povídkový film složený z podobných minipříběhů, něco ve stylu Jarmusche a jeho Kafe a cigára. ()

Reklama

manonfire odpad!

všetky recenzie používateľa

To, že je Welký Wes vzorové synonymum pseudoumělce se tak nějak neví, ikdyž je to pravda minimálně stejně taková, jako fakt, že nejhezčí holky si vždycky vyberou Jasony Schwartzmany a podobné hybridy typu buzerantský zakrslý králíček pro štěstí, kterému z očíček přímo čiší, že by si tu mrkvičku nejraději zpracoval po svém. Náhá Natalie byla bezpochyb i mým motivem ke zhlédnutí toho skvostu zbytečnosti. Nic jiného ostatně filmeček ani nenabízí. 10% ()

JohnFarst 

všetky recenzie používateľa

Tento predfilmík ma akosi vôbec nezaujal. Najhoršie je to, že ani neposúva dej Darjeelingu vpred ani nám o Schwartzmanovej postave nič nepriblíži, je len akousi ukážkou a navnadením nás na "nezvyčajný" americký nezávislák. Scénke samozrejme vévodí Jason Schwarzman so svojou skvelou mimikou. Natalie Portman nič nehraje, je tam pravdaže len kvôli tomu telu... Príjemne zabitých 13 minút života. Ten iPodovský fórik je výborný a v Darjeelingu je dotiahnutý k dokonalosti. ()

Hellboy 

všetky recenzie používateľa

Hotel Chevalier, těžké o něm něco napsat, když to má 13 minut. Atmosféra je vybudovaná kouzelně a Wes Anderson mi opět předvedl, proč ho mám tak rád. Skutečně působivá režie, všechno to ovšem vyznívá tak trochu do ztracena právě proto, že je to tak krátké. Já to ovšem beru jako součást Darjeelingu, takže jsem původní hodnocení 3*** po uvážení zvedl na čtyři (jako jsem ohodnotil i Darjeeling). ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené