Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 3

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (282)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Scénář je hodně špatný, ale hodně nahoru to táhne výtečné obsazení a solidní povedení. Antal zachraňuje co se dá a i přes totální blbosti (typu proč týpek z bouchačkou nezastřelí hlavního hrdinu) jsem se pěkně pobavil. Laurence Fishburne vysloveně září (víc takových rolí) a i Matt Dillon je tu za borce. Těm dvěma jsem fandil mnohem víc než tomu česnému debilovi s nezaplacenou hypotékou. Žádní padouši nejsou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Vždy mi připadala velmi vtipná skutečnost, že hromady peněz v pancéřovaných vozech převážejí mizerně placení drsňáci, jejichž vzdělání bylo ukončeno pátou třídou základní školy. Jen v podobných tykvích se totiž rodí stále stejné dokonalé plány na falešná přepadení a užívání si odcizených peněz v tropických rájích. V tomto případě jsem však ani žádný plán nezaznamenal, o plánu B nepadlo ani slovo a dementní činnost budoucích milionářů mne provokovala k neustálým výbuchům pohrdavého smíchu. Ale já mám smích rád, takže nějakou tu hvězdu do hry vložím, ale poznámku o nesmyslném plýtvání slušnými herci si nemohu odpustit. ()

Reklama

predators 

všetky recenzie používateľa

Nebýt několika vážných logických děr ve scénáři, a kdyby se někteří nechovali jako tupci, mohlo jít o solidní trezorové drama a ještě s dobrým koncem. Tedy jak pro koho... :-) Ale nebylo to špatné, když vezmu v potaz množství známých tváří...ikdyž některé lehce obtloustlé...viď, Morphee? :-) 55% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $15,988,876Tržby Celosvetovo $23,661,038Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $6,247,661 //počet predaných kusov 372,817║ Ako akčná nenáročná oddychovka to má slušné tempo, záhadou ostáva na čo tam napratali toľko známych mien(Dillon, Fishburne, Reno) keď v takomto projekte bolo ich využitie takmer nulové, režisér Antal moc s postavami nevie pracovať, našťastie tento projekt na tom moc netŕpol. /60%/ ()

Thomassi 

všetky recenzie používateľa

Akční béčko, které se odehrává okolo vyloupení jednoho s trnsportních vozů Eagle Shield Security. Ale jako vždy se něco zase posere. Velmi slušný začátek, kdy jsem si naivně myslel, že se bude pokračovat ve stylu The Italian Job. Nestalo se tak. Ze sympatických hrdinů se vyklubou záporáci a vše se tak nějak řítí dolů. A že záporáci nebyli jen tak někdo. Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno a Amaury Nolasco. Ale jako svižný akčňák na páteční večer dostačující. Dobrá hudba a 60%. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama