Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 3

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (282)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pomerne presvedčivá a svižná akčná jednohubka s radom známych hereckých es, jednoduchým nápadom a pútavou réžiou. Ako rýchlo film začne, tak rýchlo aj končí, preto nie je možné čakať nejakú prevratnú a premyslenú jazdu. Čo v tomto prípade nie je na škodu, to o čo tu ide, je stvárnené napínavým spôsobom a aj keď je koniec ľahko odhadnuteľný, tak je zaujímavé sledovať, čo sa medzi partiou "Securiťákov" odohráva. Veľkým plusom je obsadenie a myslím že rovnako ako ja tak ste všetky hlavné postavy videli už v nejakých filmoch alebo seriáloch, teda okrem Columbusa Shorta. Asi najlepší boli Matt a Milo. Jediným mínusom hodnotím to, že akonáhle sa jedna postava (nejdem spoilerovať) zamkla v aute, dej stratil na tempe a akcii čo bola veľká škoda. ()

Cl3ricK 

všetky recenzie používateľa

Vyložený průměr. Sice se na tuhle blbovinu podruhé nepodívám, ale nebylo to zas tak špatné. Na film mě nalákal herecký ansábl. Tolik zvučných jmen v jednom? Nešlo odolat. Výsledek, ale nedocenil moje očekávání. Filmem se táhnou docela dost debilní a nelogické scény, člověk si řekne co už. Ta jediná akční honička byla hodně chaotická. Pak ještě můj vkus málo sprostých slov. Čekal bych daleko více fu*k slovíček, a ne nějaké trapné stupidy. :-D Holt jsem takový. Ale jinak jsem byl docela napjatý jak to skončí. ()

Reklama

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Nudné béčko o hodných/zlých securiťácích, kteří oberou hodnou/zlou banku. Proč jen jsem už od první minuty věděl jak film dopadne. Reno a Fishbune naprosto bez využití. Celý film je o jednom pravým americkým hrdinovy(veterán z Iráku, rodiče mrtvý). Tohle bylo už na mě moc. Kdyby to byl třeba Chuck Norris anebo Seagal tak se pousměju a "bavím se". Tady se to bere sakra vážně a jako celek je to strašně ukecané. Zív.... ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Antal měl zůstat věrný Evropě, protože v Hollywoodu zapadl do bahna průměrnosti a ani řada hereckých es ho z toho marastu nedokázala vytáhnout. Armored je jen další nezáživný trochuakční film s nijak nápaditou zápletkou a s na nervy lezoucím správňákem. Bojím se bojím, že že druzí Revizoři už se nebudou nikdy opakovat. 30% ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Hlavní otázka zní : Jak se mohl zadlužený Hackett, který byl i obviněn z krádeží aut, dostat do firmy, která převáží peníze. A vůbec, proč se tolik zaměstnanců rozhodla takhle degradovat na obyčejné zloděje. A ještě jedna poznámka, ukrást státní rezervu je horší než někoho zabít, zde už hrdinství nepomůže. Nebylo komu fandit a tak jsem čekal zda náhodou všichni nezemřou. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama