Reklama

Reklama

Prečo máme radi sliepky

všetky plagáty
Krátkometrážny / Animovaný
Československo, 1986

Recenzie (3)

moviefilm

všetky recenzie používateľa

Ja tentokrát nehodnotím. Toto išlo naozaj mimo mňa a vôbec, ale ani trochu nechápem, čo tým chcela autorka povedať. P.S.:Odpovedať na otázku v názve filmu je aj tak zbytočné. Aj tak prídete len na jednu jedinú odpoveď:pretože sú chutné... (Bažant Kinematograf 2010) ()

Evandulik 

všetky recenzie používateľa

Máme radi sliepky..lebo dobre chutia?:D Chlapík postaví kurník, dá doňho vajíčka, vyrastú sliepky, chlapík ich oškube, spraví si krídla (Daidalos & Ikaros?), letí, spadne. Začne naňho padať perie(môže to byť aj sneh) a z peria sa vytvorí nová sliepka, tá znesie vajcia a z nich sa vyliahnú noví týpci s krídlami. Jeden chudák je bez krídel (v obleku), začne rozbíjať škrupiny (je nasratý?). Potom záber na chlapa (už nie je kreslený) ako obeduje celú slepičku, na stene mu visí obraz pláže (je to pláž kde muž postavil kurník). Pointa je niekde mimo (rada by som ju objavila). Videné na Bažant Kinematograf 2010. ()

pierre9 

všetky recenzie používateľa

Tak v tomto prípade mi pointa akosi unikla. Asi preto, že v tomto, odhliadnuc od veku, nezaujímavo nakreslenom filme, žiadna ani nebola. (Bažant Kinematograf 2010) ()

Reklama

Reklama