Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (620)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Konečne ďalší skvelý diel a konečne už bez trápnej Anny Faris. Ashley Tisdale je omnoho viac sexy a to predviedla aj v tomto filme. Naopak som rád že viac priestoru dostal Simon Rex. Scary Movie 5 je pomerne výpravný a odohráva sa v mnohých rôznych prostrediach, pričom paroduje nielen horory ako (predovšetkým) Mama, Paranormal Activity, alebo nový Evil Dead ale z nejakého dôvodu tiež veľmi obsiahlo cituje z filmov úplne iných žánrov, ako Inception, Čierna labuť alebo nová Planéta opíc. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Dozvěděl jsem se, proč je praktické mít v bazénu žraloka, pochopil jsem, že kdyby černou labuť tančila tyčová hvězda Kendra, tak bych se při vyslovení slova "balet" neosypával a považuji za užitečné vědět, že když policie tápe, tak vždycky zatkne Lindsay Lohan. Zparodováno je tady zkrátka kdeco, ale toho vtipného není zdaleka tolik, kolik bych si zasloužil za své dlouholeté trpělivé čekání na opravdu vydařenou parodii. Drebine, Topere nebo klidně i Limonádový jelimane, vraťte se! ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Muhahaha, veľmi vtipné. Ale pre koho? Tento typ zábavy je už prekonaný, istú dobu bol ako tak smiešny, no toto dielo ma rozhodne nepobavilo. Komédia, pardón paródia od režiséra, ktorý toho ešte veľa vo filmovej brandži nedokázal, ďalej herecké obsadenie z tej najväčšej komercie, no a v celku nuda, ktorá je veľkým trapasom. Trápne, niekto zabudol ako sa robí humor alebo na to ešte nedošiel, lebo toto bol nechutný výplod. ()

Hismael odpad!

všetky recenzie používateľa

Totální degradace celé série scary movie. Scénář působí jako kdyby ho někdo sepsal na koleni čtvrt hodiny před začátkem natáčení. I kdybych si měl vzpomenout na jednu jedinou vtipnout scénu, budu mít velký problém. Pátý díl trvá pouhých 70 minut a nepovedené scény které po titulcích následují, jsou ve výsledku zábavnější než celý film. ()

Litsarch 

všetky recenzie používateľa

Je to sice blbůstka na jedno kouknutí, ale jakožto hororový fanda jsem se bavil skvěle. Ano, vtipy jsou sice předvídatelné, ale úvodní parodie na Paranormal Activity mě prostě dostala. :D K tomu narážka na film Chata v horách, parodie na Mama, Sinister, Evil Dead, Black Swan, skvělá na knihu Padesát odstínů šedi a další kvanta. Já prostě nemohl. :D Chtěl jsem film pro relax a toto je super. Nic přeborného, ale svůj účel stupidní parodie to plní. A když už nic, tak kočka s lízátkem musí odrovnat každého. :)) "Kdo si myslíte, že by vám chtěl ublížit? Žárlivý kolega, kamarád z facebooku, kterého jste ignorovali? Možná jste adoptovali dítě z Afriky, pojmenovali jste ho Ika a slíbíli, že mu budete dávat 2x denně najíst.. Ale zapomněli jste na to!" ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • S pátým dílem série vzrostl i rozpočet. Zatímco na první film stačilo filmařům 19 milionů amerických dolarů a druhý, třetí a čtvrtý díl stál 45 milionů, rozpočet pátého filmu série se vyšplhal až na 50 milionů amerických dolarů. (t.mon)
  • Ve scéně, kdy se Kendra (Erica Ash) snaží odvrátit pozornost Jody (Ashley Tisdale) ukázáním na podlahu a slovy "Oh. Food," si můžeme povšimnout, že tato slova neodpovídají mimice jejího obličeje. (civrss)

Reklama

Reklama