Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tyler Gage je rebel na špatné straně Baltimoru, který má však sen, že se jednoho dne odtud dostane. Nora je prvotřídní prima balerína, která navštěvuje v Baltimoru ultra-elitní Marylandskou školu umění, a jediná věc, která stojí v cestě její jasně zářivé budoucnosti, je najít skvělého tanečního partnera pro své vystoupení. Když se Tyler kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce, je pro všechny jen drzým outsiderem. Jeho taneční nadání se však nezapře a Nora zjistí, že v tomto drsném klukovi je něco víc. Podaří se oběma realizovat své sny? A co láska? Nezkomplikuje jim životy? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (370)

Ridick 

všetky recenzie používateľa

no a mame tu dalsi tanecny film o pare, kt. by sa asi nikdy v zivote nedal dokopy, ak...vo filme je vidno same klise, nema to atmosferu a najlepsia tanecna scena je na zaciatku, co je dost zle nacasovane a nakoniec este hlavni predstavitelia nemaju ani kusok charizmy a tak film upada do podpriemernych vod. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Vykradnutá encyklopédia filmových klišé, ktorá zlyháva na úrovni dramatickej, romantickej a aj komickej. Herecky úplná tragédia, čiže jediné čo ostáva sú tančeky. Let’s Dance všakže :o). V tomto smere sú schopnosti a talent ústrednej dvojice (Tatum, Dewan), chvalabohu na protipóle k tým hereckým, a z toho čo spolu na parkete predvádzali mi občas behal mráz po chrbte. Kto v tanečnom filme nebude hľadať veľa filmového umenia (choreografička na režisérskej stoličke), bude spokojný. 50% ()

Reklama

draggo 

všetky recenzie používateľa

Vidím že většina uživatelů očekávala zřejmě hlubokomyslné drama. Jsem rád, že se mezi ně neřadím, a tak jsem si tenhle povedený taneční film užil. Příběh sice opravdu je předvídatelný a naivní, ale copak by se do toho filmu hodilo něco jinýho? Písničky fajn, choreografie povedená, ústřední duo velice sympatické a krásný happyend k tomu, co víc si přát? Já jsem se u Lets Dance dobře bavil a opravdu nechápu záplavu komentářů, kde se rozebírá děj, který je u tohoto žánru celkem nepodstatný. /viděno v TV: 85% a 4*/ ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne tenhle film dostava cenu za nejoriginalnejsi preklad nazvu! (haha) Jinak fajn hudba a choreografie, akorat z tech vsech klise vam bude postupem casu na nic, nemluve o neustalem vnucovani toho co je cool - drsny hoperi, vohakly do mikin XXL, kteri nakonec vypadaj, ze maji delsi telo jak nohy. Ted uz tu chybi jenom Ali G. (btw proc Tyler furt dokola tak divne placa rukama???) ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Najlepší tanečno-hudobno-romantický film, aký som kedy videl. Môj obľúbený herec tanečne exceluje, či už na začiatku na diskotéke, tak som si totiž vždy prial tancovať alebo vedľa auta, či na párty s priateľkou a nakoniec aj v záverečnej scéne. Piesne ako Made, Show me the money, Til the down, I'mma shine, Give it up to me a aj scénky boli vynikajúce. Dialógy konečne neboli naivné, ale boli realistické, príbeh sa mi tiež páčil. Snahu bojovať a poraziť vopred predurčovaný osud oceňujem. Vynikajúci romantický film, ktorý mi vždy pripomenie moje zážitky z minulosti, taktiež si spomeniem na svoje sny a veci, pre ktoré mám život rád. Tanec je jedna z vecí, pre ktoré mám svet rád. Taktiež úprimná čistá láska dvoch ľudí je ešte väčší dôvod. Chcel by som dodať, že aj navonok nespojiteľné sa môže spojiť a vyústiť do niečoho excelentného a nádherného. Vyzdvihujem veľa morálnych posolstiev, najmä silu priateľstva a lásku. Tanec je jedna z vecí, ktoré mám najradšej na svete a tento film mal skutočnú tanečnú dušu, pre mňa bol famózny. ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Súvisiace novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené