Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na povale p. Krátkeho, kde mal svoju vzácnu zbierku kaktusov, si nacisti zriadili strieľňu s guľometom. Ale to už bola doba, kedy sa každý tešil na mier a postaviť sa na odpor nacistom bolo povinnosťou. Aj pán Krátky vyšiel ozbrojený z úkrytu, jedného Nemca zastrelil, druhého pažbou pištole omráčil. Ale chvíľka nepozornosti ho stála život. (Volodimir2)

(viac)

Recenzie (2)

raduna01 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Děda Krátký se celý život věnuje kaktusům. Jeho syn se s kamarády pustí do zatírání německých nápisů, neboť doma o nic nejde a je tu nuda. Jenže pan Krátký pod kaktusy skrývá zbraně a co je ještě horší, dva fašisti si přišli do skleníku udělat kulometné hnízdo. ()

Volodimir2 

všetky recenzie používateľa

Krátky 17 minútový príbeh z konca 2. svetovej vojny. Na povale p. Krátkeho kde mal svoju vzácnu zbierku kaktusov si nacisti zriadili strieľňu s guľometom. Ale to už bola doba, kedy sa každý tešil na mier a postaviť sa na odpor nacistom bolo povinnosťou. Aj pán Krátky vyšiel ozbrojený z úkrytu jedného Nemca zastrelil, druhého pažbou pištole omráčil. Ale chvíľka nepozornosti ho stála život. Nacista sa prebral a zastrelil ho. A tak synovi Karlovi do zbierky pribudol jeden vzácny prestrelený kaktus. ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama