Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (170)

t_gon odpad!

všetky recenzie používateľa

K obrazovce mě přitáhnul název jednoho clena z Dua filmu (proste mam rad tyhle tvory od malička). Tušil jsem že to bude něco špatného, ale byl jsem vedle - je to absolutní šlichta!!!O výkonech herců se nedá mluvit - pač tam jen tak dementně postávaj, kecaj své tupé repliky a čekaj až zhebnou. Tak jak jim to scénař (ostatně taky debilně) dal do vínku. No a ty triky (asi někdo v garáži oprášil ZX Spektrum) - komičtější než samotný film...Vidět takové filmy, tomu se říká utrpení! ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Vedel som do čoho idem. Vedel som že to bude kravina najhrubšieho zrna. No to čo sa mi na obrazovke ukázalo prekonalo všetky moje očakávania. Ďalší film ktorý ma urazil asi po 10 minútach. Vlastne už prvé scény kde sa nám predstavili obaja hlavní predstavitelia ma prikovali do sedačky. Ešteže som ležal, lebo sa mi odkrvyl mozog. Film ďaleko od zoologickej presnosti, film ďaleko od logického myslenia. Nehorázne stupídne dialógy, ktoré slúža len na to, aby sa prekryl čas medzi ďalším zožratím. Efekty tak nízkorozpočtové, že ich robil niekto na laptope počas nakrúcania v skicári (painte). V takýchto filmoch je jediná vec, ktorá zaujme. To sú pekné polonahé ženy, no tu bola len jedna a aj tá skončila relatívne rýchlo. Odpad nepozerateľný do 2 promile. Nedopozeral (nedalo sa)! ()

Reklama

Lateef odpad!

všetky recenzie používateľa

Celou dobu jsem mačkal tlačítka playstationového ovladače a až ke konci jsem pochopil, že to není hra, ale film!!...ale grafickým provedením se film velice podobal hře z P1:)...strašný, prostě strašný, parta lidí jsou ti nejdementnější ze všech, běhají nějakým národním parkem a honí je gumovej varan a papírová kobra...supr zábava, ale tak po patnácti dvanáctkách... ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Celý námet a nápad na film padol na hubu ...a príčina?...ako inak peniaze!!!! Efekty....chaa...prepracovanosť príšer a ich pohyb ...ach jo.....samotný herci, až na pár výnimok nesympatický, béčkový a nepresvedčivý.....A tešil som sa aspoň na záver očakávajúc strhujúci boj varan vs kobra...akurát zostalo len pri čakaní, pretože z veľkého súboja zostala llen púha fraška.....škoda...zlé to byť nemuselo ...ale na takýto film treba kopu peňazí (teda ak má stáť za niečo). ()

_DAVE_ 

všetky recenzie používateľa

Hůůstý. Pevně doufám, že i realizační tým bral tento projekt jako těžkou nadsázku a legraci. No minimálně triky byly naprosto "luxusní".. Otřesně animované zvířátka bez špetky snahy o zasazení do prostoru... Navícení, stíny, no i na FMV ze starých PC her je to těžký podprůměr. :) Jedna za tu nadsázku. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Stíhačky útočící na ostrov se změní z typu F-16 Falcon na typ F-4 Phantom II, a poté zpět zpět na F-16. (Stejšn)

Reklama

Reklama