Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (133)

petero 

všetky recenzie používateľa

Keď manželia (Jane, Lane) nešťastnou náhodou skrížia cestu zabijakovi (Rourke) a jeho komplicovi (Levitt), využijú možnosť FBI na ochranu svedkov. Pre skúsených zabijakov však nie je problém zistiť ich nové identity. Vzťah dvoch rozdielnych vrahov a ich priateľky (Dawson) je prelínaný rozpadávajúcim sa vzťahom manželskej dvojici až do záverečnej konfrontácii... John Madden tentoraz opäť slabšie, už zo scenára bolo zrejmé že toto bude len malý film. Žiadny strhujúci thriller sa nekoná čo však nič nemení na fakte že ako taký nie je prehnaný a sympaticky ubehne aj vďaka veľmi slušnému obsadeniu. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo výborný akčný thriller o nájomných vrahoch, ktorí naháňajú 2 ľudí, ktorí sú v programe na ochranu svedkov. Síce zdanlivo tuctový príbeh, ale svojím tempom, hláškami a Mickey Rourkeom ide o nadpriemerný svižný akčný snímok, který stojí za to vidieť čas od času viackrát ako len raz. Mickey Rourke to ťahá charizmou, Levittovi úloha sedí a Diane Lane nestarne, alebo vekom získava na príťažlivosti. Hudba k filmu celkom sedí, ale samostatne by som si ju veru nepustil. Mickey Rourke tam hrá zabijaka, ktorý bohužiaľ narazí na zlého mladíka. Takže film je celkom drsný, nemilosrdne sa tam zabíjajú, ale žiadne prehnané veci tam neuvidíte, takže podľa mňa veľmi dobré. ()

Reklama

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Obsazení je výborné, jméno režiséra taky slibovalo velké věci, ale tak nějak to nedopadlo. Celý si to hraje na rádoby psychologický akční thriller a vypadá to stejně blbě jako to zní. Příběh je hodně špatnej a celý to působí dojmem, že někdo půlku scén vzal a zahodil je do koše, takže někdy ty vztahy mezi postavama člověk ani nepochopí. Režisér John Madden se ukázal pro podobnou látku špatnou volbou a tak to celý zachraňují fakt jenom výborní herci v čele s perfektně chladným Mickey Rourkem a Josephem Gordonem-Levittem, jehož postava je fakt magor se vším všudy.40% ()

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Nebyt pana na reziserskej stolicke a celkom slusneho hereckeho ansablu, islo by o nicim zaujimave becko s absolutne neoriginalnym scenarom, nic neriesiacim pribehom a beckovonudnym spracovanim. Takto je to presne to iste az na toho rezisera a hercov, ktori vsak film viacmenej nicim nezachranuju pred sivostou priemeru. 2,5/5* ()

Henry Morgan 

všetky recenzie používateľa

Na začátku mě to fascinovalo. Tajemný vrah, podivná zákoutí ameriky a zdánlivě nesouvisející příběh sadistického a šíleneého, začínajícího zabijáka a gaunera. Pak se to ale zvrhlo v jakousi vykonstruovanou zápletku, do které zapadla neúplná rodinka v rozvodovém řízení a celé mé nadšení ochladlo neboť se to proměnilo v obyčejný neakční drama thriller. Sakra, asi lepší než drátem do oka, ale žádná hitparáda to taky nebyla. ()

Galéria (84)

Zaujímavosti (10)

  • Do role Waynea Colsona (Thomas Jane) byl původně zvažován Bruce Willis, a to poté, co roku 1989 získal na film práva. (Ajka1)
  • Thomas Jane (Wayne Colson) a Mickey Rourke (Armand 'Blackbird' Degas) spolu již hráli ve filmu Černý čtvrtek (1998). (Ajka1)

Reklama

Reklama